Следва

Provocateur настроение

Бяло, ярки цветове и изчистена линия са ключовите думи в пролетно-лятната колекция на M&S

Пролетно-лятната колекция за 2014 с дамски и мъжки облекла на M&S изследва съвременната елегантност и модерния финес, пресъздадени с цветове и текстури...

Shopping преди 9 години

Пролетно-летните колекции на M&S изследват съвременната елегантност и модерния финес, пресъздадени с цветове и текстури, се казва в официалния прес на марката. И е видно, че и мъжете, и жените този сезон са изкушени да експериментират с тоналности и да комбинират изискана елегантност с изчистен силует, както подсказват най-новите модели на бранда.

Две са отчетливите тенденции за сезона при жените в колекцията на  M&S. Бялото е цветът, с който на воля ще експериментираме това лято. Неговата неподправеност лесно се превръща в изтънчен шик, много му отива и еклектиката със спортни детайли. 




Като опозиция на бялото идва експлозия от цветове, която дефинира свежестта на новия сезон. Важни акценти са тоналното разнообразие и използването на разноцветни кожи, които в комбинация с изчистен силует придават неповторимо колоритен, но все така елегантен пролетен шик.



При мъжките колекции за новия сезон M&S залага на две основни скрити оръжия: Новите мъжки колекции на M&S се отличават с богатство от нюанси - от разноцветните спортни якета в Blue Harbour до рафинираните пастелни тонове в Collezione. Зеленият цвят е ключов през сезона - откриваме го в якетата от колекцията North Coast, моделите Chino шорти на Blue Harbour и вратовръзките с орнаменти, както и при циповете, поло блузите и чорапите.

Колекцията North Coast пък носи неподправения чар на ежедневието, вдъхновено от винтидж влиянието и работното облекло. Дрехите се съчетават с лекота една с друга, като придават подчертано небрежно излъчване. За новия сезон North Coast представя иновативна технология за третиране на материите, която придава автентично винтидж усещане.

Новите колекции на Marks & Spencer могат да бъдат намерени в магазините на британската марка в големите търгосвки центрове в София и Бургас:

Още от днес (24 април 2014):

МАЙКИТЕ: Стилът на Добри Георгиева, майката на блогъра Ивайло Серафимов

Помощ: Какви са тайните на жените, при които отиват чуждите мъже

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Лупитa Нионго е нaй-крaсивaтa женa нa светa, но ние знaехме товa...

Много добра: Капсулната колекция деним на 3.1 Phillip Lim

Спечели две покани за партито на DJ Chris Delahouse в Black Label тази събота

Международното DJ състезание "Red Bull Thre3Style" с второ издание у нас

Леа Сейду за Prada Candy Florale - сладък, лепкав сексапил

Вика Газинская и & Other Stories във фантастична колаборация

И още...

More Shopping