Следва

Петъчна доза СЕКС: Джаред Лето

Обичта на известните - Дженифър Лоурънс и Никълъс Холт

Двамата влюбени бяха забелязани да обядват в малък италиански ресторант в Северен Лондон в четвъртък и изглеждаха изключително щастливи един с друг...

Други преди 9 години

Дженифър Лоурънс и Никълъс Холт определено се радват един на друг повече от всякога. Двамата влюбени бяха забелязани да обядват в малък италиански ресторант в Северен Лондон в четвъртък и изглеждаха изключително щастливи един с друг.

Доброто им настроение бе многократно потвърдено от шегите и закачките, които не спираха да си отпряват един към друг по време на обяда, а любовта им ясно личеше по начна, по който се гледаха и държаха за ръце веднага след това.





















Влюбената двойка се запозна на снимачната площадка на филма „X-Men: First Class“ през 2012 г. Двамата имаха едногодишна връзка, после бяха разделени за шест месеца, но на снимките на „X-Men: Days of Future Past“ в началото на 2013-та любовта им се възроди.

Наскоро Джен и Никълъс дори си купиха общ дом. в Лондон на стойност 1.3 млн. долара. Луксозната къща разполага със седем спални и е близо до дома на родителите на Никълъс.

“Те обикнаха къщата в момента, в който я видяха. И двамата знаят, че в момент, когато кариерите им се развиват, и за двамата не е подходящо да живеят във Великобритания, но Джен обича живота на Острова. След като връзката им е сериозна, нормално е да искат да си купят нещо свое”, коментира източник на в. “Сън”.




 

More Други