Модели и журналисти на стола на богатството в „Стани богат”

Доказани на световния моден подиум и доказани в родната журналистика – две такива двойки ще застанат срещу Ники Кънчев тази вечер в„Стани богат”...

Доказани на световния моден подиум и доказани в родната журналистика – две такива двойки ще застанат срещу Ники Кънчев тази вечер в„Стани богат”.

Мариан Кюрпанов и Кристина Милева и Люба Кулезич и Константин Каменаров ще седнат на стола на богатството, за да докажат, че красотата и знанието могат да стигнат далеч, особено когато са в името на благотворителна кауза.

Освен едни от най-успешните модели зад граница, Мариан и Кристина са близки приятели и сработен екип. И между добрите приятели обаче се появяват съмнения – в случая те ще бъдат провокирани изцяло от въпросите на Ники Кънчев. Дали трябва да ги води интуицията, както предлага Кристина, или знанието и желязната логика ще се окажат по-добрата стратегия? Двамата ще признаят какво жертват в името на успешната кариера и колко свирепа може да бъде конкуренцията в света на модата. За мъжете или жените е по-труден успехът и как изглежда животът от кориците на световните списания и най-престижните модни подиуми? Отговорите ще разберем довечера, 21.00 ч., по Нова.

Двама доказани журналисти ще сформират другия тандем в студиото на „Стани богат” – водещата Люба Кулезич, която ще видим в един от редките случаи, когато не задава въпроси, и бившият директор на БНТ Коко Каменаров ще направят изключително силна игра. Двама телевизионери в разговор за ролята и мисията на телевизията – повече да възпитава или повече да забавлява? Колко важен е рейтингът и на какво са готови медиите в битката за него? 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.