Следва

Оратница - първата българска група на EXIT 2014!

Модели и журналисти на стола на богатството в „Стани богат”

Доказани на световния моден подиум и доказани в родната журналистика – две такива двойки ще застанат срещу Ники Кънчев тази вечер в„Стани богат”...

Events преди 9 години

Доказани на световния моден подиум и доказани в родната журналистика – две такива двойки ще застанат срещу Ники Кънчев тази вечер в„Стани богат”.

Мариан Кюрпанов и Кристина Милева и Люба Кулезич и Константин Каменаров ще седнат на стола на богатството, за да докажат, че красотата и знанието могат да стигнат далеч, особено когато са в името на благотворителна кауза.

Освен едни от най-успешните модели зад граница, Мариан и Кристина са близки приятели и сработен екип. И между добрите приятели обаче се появяват съмнения – в случая те ще бъдат провокирани изцяло от въпросите на Ники Кънчев. Дали трябва да ги води интуицията, както предлага Кристина, или знанието и желязната логика ще се окажат по-добрата стратегия? Двамата ще признаят какво жертват в името на успешната кариера и колко свирепа може да бъде конкуренцията в света на модата. За мъжете или жените е по-труден успехът и как изглежда животът от кориците на световните списания и най-престижните модни подиуми? Отговорите ще разберем довечера, 21.00 ч., по Нова.

Двама доказани журналисти ще сформират другия тандем в студиото на „Стани богат” – водещата Люба Кулезич, която ще видим в един от редките случаи, когато не задава въпроси, и бившият директор на БНТ Коко Каменаров ще направят изключително силна игра. Двама телевизионери в разговор за ролята и мисията на телевизията – повече да възпитава или повече да забавлява? Колко важен е рейтингът и на какво са готови медиите в битката за него? 

Своята игра в „Стани богат” тази вечер ще довърши и актьорският тандем Явор Бахаров и Бойко Кръстанов. Какво ще накара Явор Бахаров да се почувства като „къдравата Златка”, как темата за марихуаната ще влезе в играта и с чек на каква стойност двамата ще напуснат студиото?

Още от днес (25 април 2014):

Item of the Day - Provocateur настроение

Деян Донков: Искам сръбско гражданство

И още...

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 4 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 5 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?