Следва

Вижте другото лице на Русия - новата, модерната, младата!

Какво се случва между Риана и Дрейк?

Според запознати отношенията между двамата се задълбочавали все повече и повече, а на тях все по-трудно им ставало да крият любовта си един към друг...

People of art преди 9 години

Двамата изпълнители правят всичко възможно да запазят чувствата и това, което се случва между тях извън светлините на прожекторите, колкото е възможно по-дълго, но задачата им става все по-трудна, особено след като Риана реши да обиколи Европа заедно с Дрейк по време на неговото турне.

Според запознати отношенията между двамата се задълбочавали все повече и повече, а на тях все по-трудно им ставало да крият любовта си един към друг. Близки до поп звездата дори твърдят, че тя е луда от любов по рапъра, че не може да му се насити и че никога не е била по-щастлива в личния си живот.

"Всички техни приятели знаят, че те са заедно и са много щастливи. Всички имат усещането, че двамата винаги са били един за друг и не биха могли да бъдат по-щатливи." 





Източниците допълват още, че Рири и Дрейк са буквално неразделни и че вече живеят заедно в нейния дом.

"Риана е в един от най-добрите моменти от живота си точно сега. Тя не може да се насити на времето си с Дрейк. Наистина иска той да е до нея нонстоп. Двамата често си остават у дома заедно и се наслаждават на спокойни вечери. Те са много ангажирани в професионален план, но са решили да направят всичко възможно връзката им да проработи, въпреки цялата лудост на шоубизнеса."

От своя страна Дрейк не спирал да изненадва своята любима. Говори се затова, че съвсем наскоро рапърът подарил пръстен с огромен жълт диамант на певицата на стойност 42 000 долара, като доказателство за чистите си и силни чувства. Той бил истински джентълмен и се държал с барбадоската прелест, като с принцеса.





Извън всички спекулации обаче, и това, че Рири и Дрейк са непрестанно заедно и се забавляват из клубове и ресторанти в Париж, Холивуд, Лондон и Амстердам, в скорошно интервю Дрейк отново отрече официално между тях да има нещо повече от приятелство. “Много ни е забавно заедно. Тя е готина, но това е всичко.” каза той, опитвайки се да замаже очите на медиите. Всички обаче, се осъмниха в думите му за пореден път. А дали те са верни само времето ще покаже...


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра