Следва

Модни градски истории: TOTALLY танцувално

Бионсе: сред най-влиятелните личности и на корицата на списание “Time”

 Певицата бе обявена за „титан” от списание “Time”; тя не само намери място в класацията за най-влиятелни личности на 2014 година, но и украси корицата на списанието.

All fashion преди 9 години

Певицата бе обявена за „титан” от списание “Time”; тя не само намери място в класацията за най-влиятелни личности на 2014 година, но и украси корицата на списанието.

В специалното издание всяка година биват публикувани имената на артистите, лидерите, пионирите, титаните и иконите, чиято работа променя хода на света.

Шерил Сандбърг, главен изпълнителен директор на FaceBook, споделя защо Бионсе я вдъхновява: „Бионсе не само доказа, че момичетата владеят света; тя не се страхува да каже, че не е шефски настроена, а тя е шефът. Нейният глас винаги стимулира жените да бъдат силни и независими”.

Мисис Картър украсява корицата на специалното издание, облечена в прозрачен топ и къси панталонки с висока талия, а косата й е права и свободно пусната.

Критиците не пропуснаха да отбележат факта защо Бионсе се появява само по бельо, след като поводът за празнуване е не красотата, а културното й влияние.

Самата Би в задкулисно интервю от фотосесията разказа защо тази победа означава толкова много за нея:
„Не става дума за мода, красота или музика, а за влияението ми върху културата”, казва тя, като добавя, че майка й и Блу Айви са оказали най-голямо влияние върху нея самата, „Да бъда майка и да го виждам всеки ден в очите на дъщеря ми ме превърна в жена. И ме направи много, много силна”.

Бионсе се присъединява към влиятелната листа заедно с Хилари Клинтън и Барак Обама, а в списъка място намериха и Фарел Уилямс, Ейми Адамс и Майли Сайръс.

 

 

More from View Sofia

More All fashion

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.