Следва

EASY CHIC: Малката черна рокля на Miss Sixty и още 5 срахотни неща в компанията й

Модни градски истории: TOTALLY танцувално

На секундата скачам от леглото и с танцувална стъпка се отправям към кафемашината за първата енергийна доза...

All fashion преди 9 години

В чисто новата поредица на ViewSofia в продължение на пет седмици ще ви разказваме по една история, вдъхновена от красотата на сезона и града, такъв, какъвто по-често искаме да го виждаме облечен.

Със силната подкрепа на най-фешън марките, част от великолепната селекция в Totally Erected Store, сглобихме пет страхотни ансамбъла, по един за всяка седмица от пролетта.

Ето как си представяме един ведър, секси и танцувален стрий стайл този петък: 

Събуждам се и, изненада, екранът на телефона ме посреща с ободряващата 5-буквена думичка "п-е-т-ъ-к"!

На секундата скачам от леглото и с танцувална стъпка се отправям към кафемашината за първата енергийна доза за деня. Слънцето е в усилен двубой с нахалните облаци, но май се очертава да надделее. Победата трябва да се отпразнува! Как ли? С бурни танци, разбира се! Звъня на обичайните заподозрени парти другари и вместо класическото "ало", получавам бързо изстреляни "кога и къде?". Това ще се реши в движение, знаем само, че първата спирка е в любимата сладоледаджийница, последвана от сладка разходка из разцъфналите централни градинки.



Наближава пет, вече закъснявам, затова е време за бързи и категорични модни решения. Трябва ми нещо удобно и игриво, което да взима дейно участие в танцувалните ми движения. Voila! Новата ми разкроена пола ICE Iceberg е абсолютно хипнотизираща под звуците на музиката. Ще я комбинирам с бял топ, а този на Versace Jeans е с щур златен хипопотам под формата на щампа. Намятам флорален бомбър, който придава ярък цветен акцент на графичната ми визия и скачам в супер удобните раирани гуменетки за леко спортно намигване. И все пак ще се танцува, нали така?

Замалко да забравя, накъде без бижута... трябва ми нещо грабващо, но изчистено, все пак не е хубаво да се прекалява с детайлите. Отборът колие+пръстен в изкушаващо прозрачно и златно е супер тренди и веднага се сприятелява с тoпа.

Грабвам новия ми металик клъч, достатъчно голям е да побере всичко най-необходимо за петък парти вечер, и изхвърчам. А по пътя към Народния спокойно мога да потренирам няколко танцувални завъртания, така и ще направя.







Разкроена пола, ICE by Iceberg
totallyerectedstore.com
Топ с щампа, Versace Jeans
totallyerectedstore.com
Флорален бомбер, Just Cavalli
totallyerectedstore.com
Гуменки, United Nude
totallyerectedstore.com
Метален клъч, Just Cavalli
totallyerectedstore.com
Koлие, MM6
totallyerectedstore.com
Пръстен, MM6
totallyerectedstore.com

Модел: Деница@Ivet Fashion
Стайлинг: Пола Попова
Фотограф: Росица Генчева


Виж предишната история: 

Модни градски истории: Totally Party

More All fashion