Следва

Хилари Рода-жертва на китайската медицина?

Нов петзвезден хотел от веригата Shangri-La отвори врати в Лхаса, Тибет

Новият хотел е част от водещата азиатска хотелска група Shangri-La Hotels & Resorts, който е разположен на 3600 метра надморска височина...

преди 9 години

Новият хотел е част от водещата азиатска хотелска група Shangri-La Hotels & Resorts, който е разположен на 3600 метра надморска височина и е въплъщение на един изгубен свят, описан от Джеймс Хилтън в романа си "Изгубеният Хоризонт".

Списъкът с екслузивни услуги във "високия" хотел включва 24 часова клиника и първото в района, а дори и в света "Oxygen Lounge", което помага на гостите да се адаптират към разредения въздух.



Тибетският хотел има 289 стаи и апартамента, които са украсени с ярки платове и автентични детайли в съответствие с идеята за мистичната тибетска култура. Всеки гост има възможността да почувства традиционния копринен шал "Хада", като и да присъства на ритуал молитва за добра реколта. Освен това, те ще могат и да опитат от националния маслен чай в порцеланови чаши, а в края на вечерата програмата включва поздрав от персонала с народни тибетски песни. 





Хотелът се намира в близост до известния дворец Потала, който е бивша резиденция на Далай Лама. Този факт е оставил своя отпечатък върху интериора на сградата, като най-атрактивен е огромният полилей във фоаето, който е с височина повече от 7 метра. Той е изработен от над 60 000 парчета кристал и червена драперия, символизираща тибетската молитва колело. 



Още от днес (28 април 2014):

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 28 април - 4 май

Алесандра Амброзио и малките Аня и Ноа в сладка увеселителна комбинация

Джордж Клуни се предаде - сгоди се за приятелката си Амал Аламудин

Item of the Day -  Кой каза, че фаст фуудът и модата нямат нищо общо?

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

И още..

More from View Sofia

More