Следва

Мини ягодови чийзкейкчета

Седмичен ХОРОСКОП - 28 април - 4 май

Кърстин Дънст - 30 април, 1982 година. Прекрасна актриса, чиято актьорска кариера започва още на 7. На 32...

Astro преди 9 години

Тази седмица също не е много подходяща за взимане на важни решения, тези решения могат да бъдат преразгледани след 20-ти май. Тъй като Марс все още е в своята ретроградна позиция ще затруднява конструктивните дела. Не се опитвай да форсираш събитията, в старанието си да решиш нещо на всяка цена, може само да влошиш ситуацията. Дори и най-добре уредените дела, сега може изведнъж да се забавят и да се натъкнат на лавинообразно нарастващи проблеми.

Някои мъже може да изгубят интерес към противоположния пол, а при други да нарасне недоволството от себе си . Изясняването на отношенията може лесно да се превърне във взаимно припомняне на всички минали обиди.
Техниката може да излиза извън строя повече от обичайното. Само с хладнокръвие и търпение ще можем да се измъкнем от този период без много щети.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Изпитания от съдбата!


Всеки знае, че понякога съдбата ни изпитва, и от това до колко се познаваш и вярваш в себе си, зависи способността ти да издържиш на нейните удари с чест. Също така, не забравяй, че не всичко, което блести е злато и това важи не само за вещите, но и за хората. В живота си всеки човек е имал поне един случай, в който е бил разочарован.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05


Без крайности!

Бъди сдържан в стремежите и желанията си. Тази седмица има голяма вероятност да реагираш остро в отношенията с хората, които обичаш, а това няма да е от полза нито на теб, нито за тях. В началото на седмицата, може да проявиш наивност и да се държиш лекомислено. А пък в края на периода, може да станеш прекалено коравосърдечен и взискателен към хората. Задачата ти за тази седмица е да сведеш до минимум подобни крайности, тъй като и двете няма да повлияят по най-добрия начин на хода на делата и отношенията с другите хора.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Възходи и падения!

Емоционалните възходи и падения, пряко ще влияят върху настроението ти през тези седем дни и може да се отразят на отношенията ти с любимия човек. Може да се почувстваш доста самотно, но подобно настроение, за щастие, няма да продължи дълго. A внезапна среща, най-вероятно в събота, може изцяло да промени всичко.

РАК 22.06 – 23.07

Светлина в края на тунела!

Ако в последно време съдбата ти е поднесла различни нещастия, може да се радваш - вижда им се края. Но има едно "но" - те ще си отидат само с твоето активно участие, тъй като ти сам си създателят на собственото си щастие и тази седмица е най-доброто доказателство за това. Предстои ти да действаш единствено заради себе си, да се държиш разумно и съзнателно и тогава положението ще започне да се подобрява, нещата ще вървят гладко и до края на седмицата ще те обхване хармония и радост. И не се предавай пред трудностите - ще разполагаш с всички сили, за да ги преодолееш, просто трябва да вярваш в това и да го искаш.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Заеми се със себе си!


Трябва да се заемеш сериозно със себе си, тъй като всичко, което се случва около теб доста е излязло от контрол и в голяма степен вината е и твоя. В работата не ти обръщат внимание, децата не те слушат, у дома е пълен хаос. Време е да се стегнеш и да се справиш с всичко това. Ще ти се иска да използваш сила, но това няма да доведе до никакъв резултат. Нужно е да преразгледаш жизнената си позиция и подход към възникващите проблеми, да започнеш да действаш по друг начин. Ситуацията е много подходяща за себеразвитие.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Опасно привлекателен!

Тази седмица, ще имаш значителен успех в романтичната сфера. Ще станеш много по-привлекателен за другите хора, самите те ще бъдат привлечени от теб. А на теб не ти остава нищо друго, освен да се радваш на обожателите си. Но в края на седмицата чувствата може да наклонят везните в обратната посока и в теб да възникне раздразнителност - думите и действията на хората ще те дразнят и ядосват. Необходимо е да изпуснеш парата! И в края на краищата най-вероятно ще стовариш несправедливо гнева си върху някой от семейството.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Нощна пеперуда!


Понякога ярките светлини в света на развлеченията може да бъдат много по-привлекателни от меката светлина на домашното огнище. Изглежда, че тази седмица по никакъв начин няма да успееш да се задържиш вкъщи и близките хора, трябва да се примирят със спешната ти нужда от повече светлина.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Гордост и предразсъдъци!


Скорпионите ще се чувстват от време на време чужди на празника в живота. Когато всички се веселят безгрижно, те няма да намират нищо забавно и приятно. А понякога ще бъдат горди от себе си и от това колко добре се справят с отговорността и как контролират живота си. Мнозина ще вземат важно решение, свързано с делово или лично партньорство: започване на сериозна връзка, сключване на делово споразумение. Ролята на другите хора в техния живот ще бъде много голяма през целия Лунен месец, който започва от вторник. През тази седмица ще има и трудни моменти: ще ти бъде невъзможно да намериш общ език с другите хора, може да се развалят сделки или планиран разговор.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Мисли глобално – действай локално!

През тези седем дни отношенията ще бъдат подложени на изпитания и може да се влошат - просто трудно ще разбираш проблемите на другите, те ще ти изглеждат или твърде незначителни и незаслужаващи внимание или неестествени и измислени. Ще бъдеш потопен в по-глобални проблеми и сериозни размисли, така че няма да ти бъде до дребнавости. Налице е отделяне от околните хора, но в крайна сметка това ще ти се отрази добре. Ще можеш да свършиш всички твои дела и да решиш много важни въпроси.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Пролетно и весело!


Сега е най-добре да се заемеш с работа, тъй като тя се нуждае от вниманието ти, не може да я пренебрегваш и да оставиш всичко на самотек, въпреки че много ти се иска. Настроението ти ще бъде пролетно, празнично и затова ще те спохождат мисли за отдих и романтика, но не и за текущите проблеми. Но първо работата, после забавленията! Така че, заеми се с текущите въпроси, направи каквото е необходимо, след това се отпусни в приятната компания на приятели и отдихът ти ще е сладък. Към края на седмицата е възможна романтична среща, обаче, новото ти увлечение най-вероятно ще бъде мимолетно.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Запази хармонията!


През този период Водолеите трябва да оказват внимание на тези хора, от които зависят, или на тези, които зависят от тях. Не трябва да нарушават хармонията и баланса в отношенията, тъй като със сигурност ще получат определена полза и изгода и за да не я загубят, трябва да се държат подобаващо. Тъй като вероятността от недоразумения е много висока, ако успееш да преминеш благополучно през този подводен камък, то през тази седмица всичко ще бъде наред.

РИБИ 20.02 – 20.03

Движение, срещи, новини!


Рибите ще имат нервна седмица, изпълнена с движение, срещи, новини, комуникация. Новолунието съветва да посветиш целият Лунен месец, започвайки от сряда, на въвеждане на ред в ежедневните дейности, както и в близкото обкръжение: купи всичко планирано, изпрати писма и колети, изясни отношенията си с другите хора и намери нови приятели. Позитивният поглед към света, сега ще ти позволи лесно да се справиш дори и с най-сложните задачи.

Кирстен Дънст - 30 април, 1982 година. Прекрасна актриса, чиято актьорска кариера започва още на 7. На 32, които ще навърши в сряда, Кърстин вече има солидно портфолио от участия, най-известните й са в "Интервю с вампир", "Малки жени", "Да разлаем кучетата", "Спайдър-Мен", "Мария-Антоанета", "Меланхолия". 


More Astro