Следва

Фестивалът BeerRelation заменя Elevation тази година

Джо Кокър на гости на „Като две капки вода”

Не кой да е, а самият Джо Кокър ще гостува утре в най-забавното шоу в българския ефир – „Като две капки вода”...

Events преди 9 години

Не кой да е, а самият Джо Кокър ще гостува утре в най-забавното шоу в българския ефир – „Като две капки вода”. В неговия образ ще влезе актьор по професия, режисьор по образование и певец по душа. Кой е той, ще разберем днес от 20.00 часа по Нова.

„Аз съм 6” – най-успешната песен на скандалния хип-хоп изпълнител 100 кила, ще чуем утре от Неве. Песента, която е гледана над 7,5 милиона пъти, е и от любимите на 8-годишния син на Неве – Никола. Той дори се чудил как майка му ще я изпее. „Как сега ще я пея, като аз не му давам да я слуша”, притеснява се Неве, но пък се готви изключително старателно за своя образ. Утре ще чуем и Бритни Спиърс – в нейния образ – Мая.



Бяла коса, емблематичен глас, много татуировки – това очаква Стефания Колева. На нея се падна отново мъжки образ – този на Стенли. Победителят от миналия път Деян Донков отново ще избухне на сцената с вокала на Депеш Мод – Дейв Геън. Къци го очаква Фреди Меркюри, а за Иво предстои мечтаната от Рачков роля – тази на Петя Буюклиева. Водещият на сутрешния блок на Нова „Здравей, България” Павел ще изкуши дамската половина с Мишел Тело и тоталния хит Ai Se Eu Te Pego. Нети ще трябва да се справи с носителката на Оскар за „Най-оригинална песен” – певицата, актриса, композитор и режисьор – Барбара Стрейзънд.

Как ще се справят всички те и кой ще бъде победителят на вечерта, ще разберем днес от 20.00 часа по Нова.

Още от днес (28 април 2014):

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 28 април - 4 май

Алесандра Амброзио и малките Аня и Ноа в сладка увеселителна комбинация

Джордж Клуни се предаде - сгоди се за приятелката си Амал Аламудин

Item of the Day -  Кой каза, че фаст фуудът и модата нямат нищо общо?

И още...

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.