Следва

Кой кой е в модата днес - Кира Пластинина

Лупита и други неща - новата кампания очила на Miu Miu

Свежа, както всеки друг път, и все пак достатъчно изненадваща е новата видео кампания на...

All fashion преди 9 години

Свежа, както всеки друг път, и все пак достатъчно изненадваща е новата видео кампания на слънчевите очила на линията на Prada - Miu Miu, посветена на младостта и свежестта дори когато избираме да сме адски модерни. Цайси от новата пролетна колекция в краткото, но динамично видео носят някои от най-важните прохождащи звезди на Холивуд, които, с по чифт от новите на носа, се кривят, зъбят и, общо взето, заглавичкват с идеята за сериозно актьорство, ако я базираме на Станиславски, например.

Лупита Нионго, Ел Фанинг, Бела Хиткът, Елизабет Олсен — от януари, когато се появи печатната пролетно-лятна рекламна кампания, някои от тези звезди вече успяха да излязат от групата на изгряващите и да преминат в групата на утвърдените. Жив пример е Лупита Нионго: на екран излезе втория филм с нейно участие: "Въздушен маршал", а за първата си роля в "12 години робство" тя успа да получи "Оскар" (за което не се и съмнявахме), още повече че, пак с дата миналата седмица, актрисата бе обявена за най-красива на земята според версията на списание People — от такива кариерни скокове по-големи здраве му кажи. За Елизабет Олсен също вече се говори по-често, отколкото по-рано (въпреки че руският Vogue я представи като едва проходила актриса, трудно откъсваща се от сянката на по-големите си сестри). Ел Фанинг ще видим съвсем скоро в "Малефисънт" в ролята на главната красавица на планетата Земя, и само за Бела Хиткът, в сравнение с останалите, не се чува нищо.

Във видеото за кампанията на Miu Miu момичетата забравят за професионалните си достижения, упражнения по техника на речта и червените килими, и стават обикновени момичета, които кривят хубавите си личица - още по-хубави с по чифт от новите на госпожа Прада - пред огледалото и се глезят, превръщайки отиването до магазина на възрастните или отсъствието на мама от къщи в як, а и фешън, купон.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.