Следва

Вашите хитри домашни трикове за красота

Revlon Professional направи своя официален дебют и в България

Ефектни прически в актуалните тенденции, атрактивни цветове на косите и авангарден стил показаха професионалистите от Revlon Professional по време на първата официална презентация на марката у нас...

Hair преди 9 години

Ефектни прически в актуалните тенденции, атрактивни цветове на косите и авангарден стил показаха професионалистите от Revlon Professional по време на първата официална презентация на марката у нас.

Световният бранд представи своя нов имидж в България в лицето на Интеркозметика - на сцената на Модерен театър, София на 24 април. Специален гост на събитието бе Синан Сабич - трикратен победител в конкурса Style Masters, Словения и международен посланик на бранда. 


Синан Сабич 

Гостите се запознаха с историята на бранда, развитието му през годините и последните иновации, които предлага. Презентацията бе водена от генералния мениджър на Интеркозметика Росица Колева. Присъстващите имаха възможност да видят предложенията за професионално боядисване Revlonissimo и Young Color Excel, разнообразните варианти за стилизация от серията Style Masters и продуктите грижа за косата Equave, които влизат в богатото портфолио на бранда. Презентацията продължи с демонстрация на прически от трите последни колекции на Revlon Professional – Wild, Privee и Yes, I do.


Росица Колева 


Прически от колекциите Yes, I do и Wild

За финал на вечерта Синан Сабич бе подготвил две визии - екстравагантен стайлинг, включващ интересна техника на шиене и една от най-ефектните прически, с които той участва в международния конкурс Style Masters и получава признанието на журито. Артистичната визия на моделите представи авангардната страна на коафьорската професия. С тях словенският стилист даде израз на въображението и професионалните си умения.

Събитието представи Интеркозметика като новия официален дистрибутор на Revlon Professional в България. С него фирмата добави още един бранд в своето портфолио, наред с марки като CND, abalico, Orofluido, UniqOne и American Crew.

Още от днес (28 април 2014):

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 28 април - 4 май

Алесандра Амброзио и малките Аня и Ноа в сладка увеселителна комбинация

Джордж Клуни се предаде - сгоди се за приятелката си Амал Аламудин

Item of the Day -  Кой каза, че фаст фуудът и модата нямат нищо общо?

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Изборите на червения килим на кинофестивала в Пекин

И още..

More from View Sofia

More Hair