Следва

Продажбите на YSL продължават да растат

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Рита Ора, чиято работа и стилистични избори...

All fashion преди 9 години

Рита Ора изгуби договора си със Syperga

Рита Ора, чиято работа и стилистични избори следим с любопитство, заради щурите прически, смелите ансамбли и винаги силния грим, който не съобразява с ден, нощ или каквото й да било друго условие, е на път да бъде глобена заради своеволията си. Става дума за това, че младата британска певица, която бе официален посланик на стрийт марката обувки Superga е на път да изгуби договора си с компанията, което ще се отрази сериозно на общия й доход за годината.

Във въпросния договор има клауза, която гласи, че Ора няма право да носи обувки на конкурентен бранд, а папарак улови миналата седмица изпълнителката на излизане от нощен клуб в бели класическо Converse.



Заради демократичния избор на Ора, ядосаната управа от Superga веднага изиска от звездата да заплати глоба от 170 хиляди щатски долара и заплаши със съд, ако това не се случи. За щастие, съдебните разправии са избегнати по разумен начин, като и двете страни решават да прекратят договора.

Жалко наистина, ситуацията е доста нелепа, но бизнесът е безкомпромисен, а следващото лице на лейбъла се налага да внимава много с какво излиза облечена. Между другото, това е Сюки Уотърхаус.

Три броя за героите Ким Кардашян и Канйе Уест



Ким Кардашян и Канйе Уест ще се оженят три пъти. Тази новина обиколи скоростно света преди дни. Две от церемониите ще бъдат във Франция, а една - в Южна Калифорния.

Последната се налага, защото правителството на САЩ не признава брак на американски граждани, сключен извън щатите, за напълно законен, а първите две ще сбъднат мечтата на двойката за романтична сватба в любимата им европейска страна. И макар че са звезди, за да се случи бракосъчетанието им на територията на френската столица, Ким и Канйе ще трябва да се съобразят с местните закони. За да се оженят в Париж, един от двамата трябва да е пребивавал в града поне 40 дни преди церемонията, но въпреки честите им посещения, знаменитите родители нямат толкова дълъг престой там. Решението обаче окончателно ще вземе кметът на Париж, а той, не се съмняваме, ще направи всичко по силите си. 

Истинската френска сватба, тази, която ще събере всички приятели и роднини на бъдещето семейство Уест, обаче ще се случи във френски замък, а за да е в стилистиката на Канйе и Ким, на церомонията булката ще смени поне три рокли, казва сигурен източник пред американско издание. Azzedine Alaia и Balmain са два от лейбълите в списъка.

Със сигурност блясъкът и суетата ще се леят от всичко по време сватбата, където и да е тя и колкото на брой да са, която ще се наблюдава с особен интерес от медиите, но малко пресилени ни идват ексцентричните въжделения на двойката. Все едно сме на панаир, ама вместо карусел, блъскащи колички, стрелбища и гълтачи на огън, гледаме целия моден свят как се старае да изпълнява желанията на прочутото смейство.

Ема Стоун на корицата на Вог - втора, и пак скучна



Прекрасната и нежна Ема Стоун от последните две екранизации на Спайдър-Мен, премиерата на номер 2 се случва в момента по света, е за втори път на корицата на Vogue САЩ, което е гаранция, че първата е продала доста екземпляри. Този моден успех на младата актриса е запечатан в майския брой на изданието институция. Обложката, дело на Крейг Макдийн, обаче е доста мрачна, леко есенна като че ли, което никак не е в стила на крехката Стоун и на сезона. 

Особено непривтлива с цветовете си, твърде стандартна в позата и прекомерно обработена, не сме съгласни, че това е най-доброто представяне на младата великолепно изглеждаща актриса.

Пожертвани за красотата



Като член на лигата на Ангелите на Victoria's Secret, Хилари Рода е свикнала да показва тялото си.

Топлес снимката, която топмоделът сподели в Instagram профила си в неделя, обаче определено не бе с цел да съблазни когото и да било. Рода показа какво се е случило с кожата на гърба й, след като се подложила на сесия от популярната напоследък процедура, наречена cupping. Тя е разновидност на акупунктурата, като отделни части на тялото се вакуумират с чашки, като едновременно с това се загряват.

Въпреки невинното й наименование и фактът, че процедурата произхожда от Древен Китай и се смята за изключително полезна и стимулираща кръвообращението, не можем да не се замислим дали славата й не е мъничко прехвалена?

На кадъра можем да видим как Хилари е застанала с гръб към огледалото и демонстрира силно разранената кожа по гърба си. В търсене на спасение от болките в гърба, моделът, която е сгодена за бившия хокеист Шон Ейвъри, определено не е останала доволна от резултатите. Заглавието на притеснителния кадър гласи:

"Магическият лек за хроничните болки в гърба?!"
.



Ядосано зачервените места по гърба й разкриват къде са били поставени затоплените чашки и могат да останат така от 3 до 7 дни.

Практикуващите процедурата твърдят, че тя може да излекува всичко: от мускулни болки до целулит и депресия.
Датиращата отпреди 5000 години, тази разновидност на акупунктурата е базирана върху идеята, че чашките и топлината мобилизират енергията и кръвта в тялото, което има лечебен ефект.

В едно сме сигурни обаче след този документ: Хилари определено вече не е фен на cupping-а, нищо че такива сред знаменитостите има много. Само преди месец и актрисата Лена Дънам сподели своя толпес снимка, след като се подлага на вакуумиращата процедура, а Гуинет Полтроу пък бе първата, която видяхме с подобни издайнически белези още през далечната 2004 година. Нейният вече бивш съпруг Крис Мартин също е засичан през миналата година с характерните за процедурата белези на излизане от фитнес тренировка, а Виктория Бекъм е демонстрирала неволно същата разранена кожа на летището Хийтроу.

Ясно е, че най-големите жертви на красотата са знаменитостите, които експериментират с всичко. За ефектите от тях не можем да знаем, но определено, ако светът е полудял по всякакви алтернативни лечебни и разкрасителни методи, очевидно е нужно да поспре и помисли малко преди да се подложи на някои от тях. Чудесно е, че Хилари Рода няпомня за това чрез своето селфи. 

Несполучливият избор на тоалет на Алиша Кийс



Талантливата певица присъства на нюйоркската премиера на филма "Невероятният Спайдър-Мен 2" в четвъртък, 24 април, където изпълни и няколко парчета на партито след това.

Не е точно тази визията, в която бихме се радвали да я видим на червения килим. Просто твърде тясната горна част и полата молив BCBG Max Azria в комбинация с нея твърде наблягат на недостатъците на фигурата, а не на достойнствата й на очарователна изпълнителка с прекрасен глас.
 

More All fashion