Следва

Вдъхновение от звездите! 20 страхотни прически, които ще искаш да имаш

Вашите хитри домашни трикове за красота

Продължаваме да споделяме с вас ценните и дори безценни съвети, които получихме пак от вас, читателите, като отговор на молбата ни - условие на скоро приключилия конкурс на View Sofia и PRETTYBOX...

Hair преди 9 години

Продължаваме да споделяме с вас ценните и дори безценни съвети, които получихме пак от вас, читателите, като отговор на молбата ни - условие на скоро приключилия конкурс на View Sofia и PRETTYBOX, а именно: Споделете вашата собствена артилерия от тайни, които работят безотказно за вас и никога не са ви подвеждали. Отдавнашните тънкости, които прилагате с успех всеки сезон, ефикасни, изпитани, може би бабини прийоми за красота или ваши изстрадани истини за хубостта, които със сигурност ще са от полза на друг и вие и гарантирате с името си затова!

Опита си днес споделя Мария Маркелова

Как да се справим с тъмните кръгове под очите?

Жените са по-предразположени към тъмни кръгове под очите по време на бременността или по време на менструация, но също и при стрес, натоварен ден, късно заспиване. Много неприятно е да се събудиш с кръгове под очите, и да те чака ден с важни лични служебни срещи. А невинаги гримът може да маскира положението.

Когато при мен се образуват тъмни кръгове:

Взимам един картоф и го нарязвам на тънки парчета. След това го поставям на очите си за 10-15 минути.

Друг вариант е да намачкам на пюре сварен картоф, да го поставя в марля и после да го положа върху очите си за десетина минути.

Суровата краставица, нарязана на парчета, също премахва подпухналостта около очите. Правя тази процедура и превантивно вечер, когато имам повече свободно време.

Преди грим за няколко минути поставям върху очите си тампони, напоени с отвара от лайка или мента, може и пакетчета чай. Вечер не забрявам да сложа крем на околоочния контур, след като съм премахнала с мицеларна вода замърсяването по кожата и грима, положен през деня.

Още от днес (29 април 2014):

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Тери е невинен, поне според Facebook

Жълт бутон: Бербатов стана супермен 

Роби Уилямс ще става баща отново

И още...

More from View Sofia

More Hair