Следва

Луиза Григорова в новото видео на Intelligent Music - Springtime

Японска музикална вечер: Анджелина Джоли и Брад Пит на концерт в Лос Анджелис

В класическото си черно от глава до пети, извънредно фина, на висок ток и с лаконична...

People of art преди 9 години

В класическото си черно от глава до пети, извънредно фина, на висок ток и с лаконична прическа - вързана на невисока конска опашка коса, Анджелина Джоли, хваната за ръка от Брад Пит, се опитва да се измъкне без шум от обсадата на папараците, обградили двойката на излизане от музикален клуб.

Клубът е всъщност лосанджелиският Troubadour, дал повод на звездната двойка да излезе и да послуша нетрадиционна музика чрез поканата си до популярния напоследък японски странник Мияви, чиито изпълнения са особен микс от мотиви от класическа традиционна японска музика и съвременната поп култура.

След като става ясно, че Брад и Анджи са на концерта, защото все пак трябва да влязат от улицата през вратата, на изхода, вече през служебния вход са натрупани камари колеги с фотоапарати. Нормално, двамата не спират да позират, а деликатно и бързо се измъкват с колата на приятелите, с които заедно са на концерта.














 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра