Следва

История за кристалната чистота: Omnia Crystalline на Bulgari

Мистерия, елегантност и грация. Или каква е жената Omnia Amethyste на Bvlgari

Аметистът притежава неподражаема притегателна сила, която в своята същност пасва като ръкавица на женската...

Body преди 9 години

Ароматната скъпоценна колекция на Bulgari с вълшебното име Omnia се зарежда с цвят и енергия от Omnia Amethyste - лилавата тоалетна вода, която носи в сърцето си цялата символика на един от най-красивите скъпоценни камъни - аметистът.

Аметистът притежава неподражаема притегателна сила, която в своята същност пасва като ръкавица на женската природа. 

Познат в нетрадиционната медицина като символ на мистичното, неговото умение е да вдъхновява, да въздейства на духовно ниво и да прави по-проницателен и интуитивен своя притежател.

Пурпурно-лилавата гама, в която този камък е обагрен, притежава двойнствен характер: от една страна, имаме страстта и непобедимостта на червения цвят, а от друга-хладната и спокойна нежност на синьото. Огън и вода. Природна стихия, на чийто чар могат да устоят малцина.





Именно тази особеност на жената подчертава ароматът Omnia Amethyste; тя е грациозна, невъзмутима, но също така магнетична и мистериозна. Напомня за необяснимата красота на утринната зора.

Флоралната тоалетна вода на Bulgari улавя уханието на розов грейпфрут ирис и българска роза в сърцевината, а финалните акорди са на съблазнителен хелиотроп. Меките форми на флакона преливат в нюанси на съблазнително пурпурно, досущ като тези на истински аметист.

Заоблените форми въвличат флакона на Omnia Améthyste в една елегантна игра на отблясъци – от индиго до бледа акация и наситено пурпурно. Комбинацията от искрящи и прозрачни повърхности е подчертана от заоблените контури, придавайки изискан и чувствен характер на това уникално ухание.

Omnia Améthyste се предлага в опаковки от 25, 40 и 65 мл.

Ако вече сте разпознали своята Omnia от петте в колекцията, ViewSofia и Bulgari сме ви подготвили прекрасна изненада. Следете за подробности в следващи материали. 

Виж останалите аромати от серията Omnia на Bvlgari: 
Име на страст и чувственост: Omnia Coral
История за кристалната чистота: Omnia Crystalline
История за кристалната чистота: Omnia Crystalline EDP

More from View Sofia

More Body