Следва

Пленителната съблазън на Omnia Indian Garnеt - Истински шедьовър от Bulgari

История за кристалната чистота: Omnia Crystalline на Bulgari

Всеки един от нас има по един такъв момент в живота си: някой се приближава и деликатно подушва въздуха в...

Body преди 9 години

Всеки един от нас има по един такъв момент в живота си: някой се приближава и деликатно подушва въздуха в близост около нас, след което заявява с доволна физиономия на лцието „Ухаеш толкова хубаво! Чудех се от къде идва ароматът...”.

Да, това е скритата сила на въздушния, едва доловим парфюм, който докосва кожата като перце и макар често забравяме за присъствието му, той винаги е там. Нежен и деликатен, ненатрапчив, но чист и свеж като кристал.

Неслучайно кристалите и до днес се използват за лечебни цели, благодарение на магичната им енергия. Млечните и сребристи кристали, вдъхновили дизайна и аромата Omnia Crystalline, въздействат върху чувствителната нервна система и помагат на ума и тялото ни да релаксират и да запазят баланса.



Omnia Crystalline пленява сетивата с магнетична ароматна комбинация: плодова сладост на японска круша и бамбук във връхните нотки, цвят на лотус в сърцевината, и крем съблазън на балсово дърво в базата на парфюма.

Тоалетната вода Omnia Crystalline е олицетворение на невинността и чистотата на женската природа; нейният аромат, заключен във флакон в преливащи перлени нюанси, напомня за цвете през ранна пролет. Макар че изглежда крехко, то притежава уникален и притегателен дух.

А всички знаем, че след най-суровата зима можем да се насладим на най-красивите цветове.

Omnia Crystalline се предлага в опаковки от 25 мл, 40 мл и 65 мл.

За всяко едно ухание, символиката на камъка, от който е вдъхновено, бижутата, които му подхождат и жената, за която е предназначено, предстои да разкажем в подробности в пет поредни дни! Заедно с това ViewSofia и Bulgari сме подготвили прекрасна изненада за читателите, следете какво предстои в следващите материали.

Виж още:
Име на страст и чувственост: Omnia Coral
 

More Body