Следва

Топла деликатност и кристална нежност, преплетени в аромата Omnia Crystalline EDP

Име на страст и чувственост. Или какво е да си Omnia Coral на Bulgari

Всеки мъж иска да има поне една такава жена до себе си: темпераментна, уверена в себе си, гореща като лятото...

Body преди 9 години

Всеки мъж иска да има поне една такава жена до себе си: темпераментна, уверена, гореща като лятото, неспокойна и жадна.

И всички познаваме или имаме приятелка, която просто не е създадена да стои на едно място: тя има душа на номад, погледът й непрекъснато е обърнат към новите хоризонти, а мъжете остават безсилни пред неустоимото й излъчване.

Когато тя влезе в стаята, всички се обръщат. Невъзможно е да бъде забравена, въпреки че никой и нищо не е в състояние да я опитоми. Също като огнената стихия, свободолюбивата й природа се нуждае от въздух и пространство, за да гори.

Жаркото сърце и топлата чувственост се нуждаят от също толкова наситен аромат, който да подчертае яркото им присъствие, без да бъде твърде тежък. Ароматът Omnia Coral на Bvlgari отразява идеалния баланс между женственост и елегантност, между сянката и светлината.

Omnia Coral е поредната изненада от “Omnia Collection”, създадена с много въображение и вдъхновена от пищните цветни творения на бижутерите на BVLGARI.









Коралът, неповторимо съкровище на природата, отдавна владее вселената на BVLGARI със своя наситен цвят. В комбинация с други скъпоценни камъни, коралът предлага неизчерпаема гама от цветове, форми и ефекти.





Вдъхновен от корала и неговата екзотична красота, уханието се отличава с флорално-тропичен характер: годжи бери и бергамот във връхните нотки, цветове на хибискус и водна лилия в сърцевината, както и базови акорди на кедрово дърво и нар.

Нотките на нар нежно въвеждат плодовите базови акорди, съчетавайки се с елегантната дълбочина на кедър и топлината на мускус. Многоцветно изживяване, което гали сетивата; грейнало ароматно бижу, чиято красота струи от кожата. Признание в любов към жизнеността и удоволствието - joie de vivre.





Флаконът неслучайно е решен в разкошната и топла палитра на огнените нюанси, които са идеален фон за този така топъл и завладяващ аромат.

Omnia Coral е ароматът на онези жени, които не се боят да застанат под светлината на прожекторите, защото отлично знаят, че принадлежат именно там.

Omnia Coral се предлага във флакони от 25 мл, 40 мл, и 65 мл, и е придружен от лосион за тяло с бляскави частици (100 мл) и нежен ексфолииращ душ гел (100 мл).

За всяко едно ухание, символиката на камъка, от който е вдъхновено, бижутата, които му подхождат и жената, за която е предназначено, предстои да разкажем в подробности в пет поредни дни! Заедно с това ViewSofia и Bulgari сме подготвили прекрасна изненада за читателите, следете какво предстои в следващите материали.

More Body