Следва

Дизайн за вдъхновение: Да поспим - 55 изключителни скандинавски спални

Помощ: Как да му привлека вниманието? Три секси съвета към жените

Колкото и да пренебрегваме въпросите за секса, заявявайки, че за нас жените той не играе особена роля, това не е така...

Love преди 9 години

Колкото и да пренебрегваме въпросите за секса, заявявайки, че за нас жените той не играе особена роля, това не е така. Ролята на секса в живота на жените не е никак по-малка от неговата роля в живота на мъжете.

Сексуалността на жената значително се отличава от мъжката сексуалност. В нежния пол доминира емоционалния компонент, в силния - физическия. Това означава, че жените, за да се възбудят се нуждаят от мили думи, нежни докосвания и целувки, много повече, отколкото техните партньори. Ако всичко това не им е достатъчно, те не получават от близостта пълно удовлетворение.

В момента, много жени смятат, че в сексуалния им живот има някакви проблеми. Те са ангажирани с кариера, загрижени са за своя имидж и постигането на материални блага, а това води до факта, че просто не им достига време и енергия, за да обърнат внимание на своите отношения и на своя интимен живот. Ето защо, все по-често се срещат краткотрайни отношения, които са опустошителни за една жена, нуждаеща се от секс, за да постигне душевно равновесие и усещане, че живее пълноценен живот. A възстановяването на силите и постигането на душевно равновесие е възможно само с придобиването на постоянен и надежден партньор. Ето защо, именно редовните, стабилни сексуални отношения правят жените щастливи.

Що се отнася до мъжете, то те харесват жени, които обичат секса. Така че не си струва да се срамуваме и непрекъснато да повтаряме "те само за това мислят"? В края на краищата, ние знаем, че това не е точно така!

Как да направиш така, че твоят мъж да не може да се откъсне от теб?

1. Вземи инициативата в свои ръце

Мъжете често се оплакват, че винаги трябва сами да правят първата крачка в леглото. В действителност, твоят партньор иска да знае, че ти също го желаеш. Може да му напишеш предизвикателно SMS-че, да му отправиш закачлив поглед или нежно докосване докато гледа телевизия. Намекът е ясен. Постоянно го привличай с нови идеи интимни закачки, периодично променяй по нещо. Винаги му казвай директно какво точно искаш. Това възбужда мъжете повече от всичко.

2. Възбуждай го

Накарай го да гори от желание - това е твоята мисия. Веднага след като се появи в него желание, старай се да изпълниш всеки твой жест с обещание за неописуема страст. Научи се да правиш всичко бавно. Не забравяй, че очакването стимулира сетивата. В никакъв случай не се поддавай на изкушението да скочиш в леглото веднага след първата среща, но нека остане с впечатлението, че си заинтригувана от него. Дай му възможност да помечтае. Запали фитила, но не го взривявай веднага, нито го оставяй да угасне. Не забравяй за обещаващия продължителен интимен поглед, за по-честия визуален контакт, за многозначителното мълчание или за най-елементарното съблазнително откриване на рамото.

Направи му малко стриптийз, забранявайки му да докосва тялото ти. Подари му един такъв момент на възбуда и сама реши кога да прекратиш неговите сладки мъки. Мъжете страшно се възбуждат от подобни игри, защото механизмът на мъжката възбуда е пряко свързан с очите. Така че не го лишавай от това удоволствие - нека види всичко.

3. Научи географията на неговото тяло

Мъжкото тялото, както и женското е карта с ерогенни зони. Така че, би било глупаво да не се възползваш от тях да ги игнорираш. Искаш ли да му направиш един незабравим оргазъм – изучи ги. Грешката на много жени е, че те си мислят, че е достатъчно да се докоснат до пениса на мъжа и той целия е твой, но това не е съвсем така. Разбира се, главата на пениса е едно от най-богатите на ерогенни зони места, но не е достатъчно, за да направиш оргазма на мъжа незабравим, трябва да знаеш и други.

Когато изучаваш тялото на своя мъж, може да използваш различни начини за възбуждане: целувки, галене с ръцете, езика, хапане... Докосвай различни участъци от тялото му, а неговите стонове ще ти подскажат верния път.

Масажът на главата е едно чудесно средство да накараш мъжа да мисли само за теб. Що се отнася до ушите, то долната месеста част е важна рефлекторна зона. Нежно го ухапи по меката част на ухото, притисни устните си и ще видиш резултата. Шията също е много чувствителна при мъжете. Целувките по врата ще го разтопят в обятията ти. Много чувствителна е зоната, която се намира точно под пъпа, не се страхувай малко да го подразниш. Специално удоволствие ще доставиш на любимия мъж с оралните ласки.

More from View Sofia

More Love