Следва

Дуото Бийбър и Дженър-новите звезди в кампанията на CK?

Б като Библия, Б като Блог

Това розово - напудрено, ягодово-млечно! Великолепен цвят, който не веднъж е бил обект на вниманието ни...

All fashion преди 9 години

Старите неща като нови

Има стари неща, които винаги ще обичаме, има и такива, които са жертви на импулсивния шопинг, после излиза, че са твърде нещо не както трябва и почти никога не намират приложението си в гардероба.

Да не ги обричаме на съдбата да са музейни експонати ни дава урок блогърката от Fashion Agony. В случая обречената дреха е страхотно неопреново сако в турско синьо, което до този момент самата му притежателка не е могла да си представи в ежедневните си ансамбли.

Прегръщаме идеята да му сложи колан, да го облече над кожени спортни панталони с висока талия и басти, да завърши нежно със свръх минималистичен сандал на висок ток, закопчан на тънкия си глезен и да остави усещането за идеална късно пролетна офис комбинация.

Ето така:









fashion-agony.com

Бабо, наплети ми рокля















Великолепно винтидж видение в рокля на една кука идва да ни зареди с настроение за лято и безвремие в средата на седмицата и в последния ден от една дълга почивка.

Приятно бохемско, много женствено, допълнено от старовремски бижута и кубинки. Последните признаваме като обувката на всички сезони.

colormenana.blogspot.com


Багажът за лятото…





Най-лекият от всички! 

Само чифт-два бански, нисък сандал, обувка от плат, секси клъч и жесток калъф за смартфона, очила в класическа форма (Ray-Ban в този случай) и много идеи как точно да го превърнем в приключение са напълно достатъчни в летния ни куфар. Е, не без някой друг важен аксесоар - сламената шапка, голямата плажна чанта - цялата, пазеща ни от слънцето козметика, може и една-две макси рокли за из път. 


ispydiy.com

Двама любими



Единият е перфектният за лятото черен сандал Yvonne Koné, а другият е двуцветният сиво-черен разкош с верижка вместо дръжка BlameItOnFashion x Markberg. Всичко им прилича, елегантни и красиви!

А кои са твоите летни герои?

blameitonfashion.freshnet.com

Да те вдъхнови розовото



Това розово - напудрено, ягодово-млечно! Великолепен цвят, който не веднъж е бил обект на вниманието ни и който в града, в разгара на пролетта и идващото лято флиртуват красиво с изящните бижута, бялата риза, малката чанта в пастелен цвят, змисйките обувки, черните очила.

whatiwore.tumblr.com

More All fashion