Следва

Поразителна и по-гола от всеки друг път - Риана за френското списание Lui

Обичта на известните: Роузи Хънтигтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм

Една от най-готините британски двойки е заедно от близо четири години и ако има хора, които смятат, че любовта трае само три, то веднага ще ги опровергаем...

People of art преди 9 години

Една от най-готините британски двойки е заедно от близо четири години и ако има хора, които смятат, че любовта трае само три, то веднага ще ги опровергаем.

Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм не можеха да пуснат вплетените си ръце в събота вечер, когато прекрасният ТОЙ беше извел великолепната НЕЯ на вечеря в Chiltern Firehouse.

Папараците бяха помирисали, че точно в този час ТЕ ще пристигнат, или пък някой им го беше подшушнал, затова бяха заели позиции и успяха да щракнат няколко бързи кадъра на шармантната двойка.

Първо в колата преди да слязат, където двамата се целуваха като тийнейджъри, а след това и по пътя им към ресторанта, по който те здраво стискаха ръцете си, за да не се отделят един от друг.

Стилово перфектни както обикновено и много, много влюбени, както винаги, за пореден път тези двамата ни накараха да въздишаме по тяхната голяма любов!









 

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра