Дизайн за вдъхновение: Да поспим - 55 изключителни скандинавски спални

Кое е интересното в скандинавските спални? Те може да изглеждат студени с всичките тези еднакви мебели, но въпреки това сме наясно, че една такава спалня може да бъде и много уютна...

Кое е интересното в скандинавските спални? Те може да изглеждат студени с всичките тези еднакви мебели, но въпреки това сме наясно, че една такава спалня може да бъде и много уютна, особено ако е проектирана за мансарда. Но и да не е, на скандинавските архитекти и дизайнери им се получава брилянтно. В спалните им е уникално красиво, спокойно, елегантно и винаги с разпознаваем почерк. Как го постигат?

Основният елемент е цветовата схема - виждаме основно бяло, млечно, беж, сиво, цялата приглушена палитра. В допълнение към това, текстурата на мебелите и дървените подове са сътворени с едничката цел - повече комфорт. Неутралнотто, но силно като внушение бяло е в основата на концепцията. Според вкуса и нагласите си към него добавяме един или повече, като микс, цветове в гамата на черното, бледо червеното, бледо жълтото или зелено в разни нюанси.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.