Следва

Сладки изкушения от овесени ядки, кайсии и лешници

Дизайн за вдъхновение: Да поспим - 55 изключителни скандинавски спални

Кое е интересното в скандинавските спални? Те може да изглеждат студени с всичките тези еднакви мебели, но въпреки това сме наясно, че една такава спалня може да бъде и много уютна...

All About Life преди 9 години

Кое е интересното в скандинавските спални? Те може да изглеждат студени с всичките тези еднакви мебели, но въпреки това сме наясно, че една такава спалня може да бъде и много уютна, особено ако е проектирана за мансарда. Но и да не е, на скандинавските архитекти и дизайнери им се получава брилянтно. В спалните им е уникално красиво, спокойно, елегантно и винаги с разпознаваем почерк. Как го постигат?

Основният елемент е цветовата схема - виждаме основно бяло, млечно, беж, сиво, цялата приглушена палитра. В допълнение към това, текстурата на мебелите и дървените подове са сътворени с едничката цел - повече комфорт. Неутралнотто, но силно като внушение бяло е в основата на концепцията. Според вкуса и нагласите си към него добавяме един или повече, като микс, цветове в гамата на черното, бледо червеното, бледо жълтото или зелено в разни нюанси.

Аксесоарите по правило са малко, но извънредно дизайнерски. И още нещо важно - мисията на спалнята е добрият сън. Нищо и никак не бива де пречи на тази основна функция.

И понеже снимките са по-силни от думите, когато иде реч за интериор, и защото идват цели шест дни, идеални за лежане, избрахме точно 55 чудни скандинавски спални, за да се вдъхновим, докато лежим или да лежим, докато се вдъхновяваме.


Приятна почивка и големи дози вдъхновение!











































































































More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.