Следва

Джеймс Франко, Ема Робъртс и други звезди от „Пало Алто” в обектива на Джия Копола

Суинг, перли и дантели с триото Sentimental Swingers в омагьосващ ретро лайв

На 9 май, клуб Opera Café ще се потопи в епохата на 40-те, времето на ярко червените устни, перлите, дантелите, чорапите с ръб и музиката, която никога не остарява...

Music преди 9 години

На 9 май, клуб Opera Café ще се потопи в епохата на 40-те, времето на ярко червените устни, перлите, дантелите, чорапите с ръб и музиката, която никога не остарява.

Очарователните дами от триото Sentimental Swingers ще ни отведат в света на суинг звученето и славните времена на Дюк Елингтън и Ела Фицджералд с два ексклузивни концерта в един ден - от 17:00 часа те  ще подарят специален, безплатен концерт на своите по-възрастни почитатели, споделящи с носталгия любовта към суинг музиката и блясъка на една отминала епоха и от 21:00 часа, когато вечерта ще започне с невероятната диджей селекция на LINDYHOP.BG. След това Деси, Рони и Вера ще пленят публиката с атрактивни костюми, класическо сценично поведение и пленяващо ретро звучене. Дамите ще се качат на сцената заедно с уникалните музиканти Михаил Йосифов (китара), Димитър Шанов (контрабас) и Атанас Хаджиев (саксофон).

Неоспоримите кралици на суинга Деси (Phuture Shock), Рони (Nasekomix) и Вера обещават шоу, красота и музика, която ще разтанцува всеки. Макар и само за една вечер, Sentimental Swingers ще върнат блясъка и веселието на суинг годините с омагьосващ ретро лайв, част от музикалната поредица на Opera Café.



Още от днес (30 април 2014):

Новите лица на модата: екзотичната Малайка Фърт

Помощ: Как да му привлека вниманието? Три секси съвета към жените

Жълт бутон: Гена Трайкова: Ще продължа да разказвам истории

Б като Библия, Б като Блог

Ким и Кание вдигат първата си сватба този уикенд

И още...

More from View Sofia

More Music