Следва

Резултати от състезанието "Red Bull Thre3Style"

Какво да очакваме в празничната програма на БТВ

На 5 май, зрителите на bTV ще станат свидетели на третия концерт от „България търси талант”...

Events преди 9 години

На 5 май, зрителите на bTV ще станат свидетели на третия концерт от „България търси талант”. Нови 10 участника ще премерят сили за място на финала и за наградата от 60 000 лв. Небезизвестният пицар Радостин Кирилов отново ще завърти тестото във въздуха, но кулминацията в изпълнението му засега остава загадка. 

Навръх Гергьовден от 20:30 часа зрителите ще имат възможност да гледат класическата лента с участието на Георги Парцалев, Никола Анастасов, Кирил Господинов и Вълчо Камарашев – „Тримата от запаса”, както  още хитови заглавия – „Добре дошли в джунглата”, минисериалът „Африка, моя любов”, „Питър Пан”, „Гарфийлд 2” и други.





По традиция в празничната програма на bTV намират място и някой от най-големите музикални събития от изминалата година. Юбилейният концерт на рок легендите от „Сигнал” ще бъде излъчен на 1 май от 12:30 часа. На 5 май отново от 12:30 часа зрителите ще имат възможност да се насладят на ангелския глас на Крисия от „Шоуто на Слави” на концерта й в Разград.

В специалните издания на предаванията на bTV редица любими лица ще внесат празнично настроение. Сред гостите в студиото на „Предай нататък” ще бъде Даниел Боримиров. Екипът ще си спомни и за големия български актьор Чочо Попйорданов година след смъртта му.

В празничните издания на „Тази събота” и „Тази неделя” водещият Антон Хекимян ще покаже на зрителите как изглежда сутринта на Мария Статулова и как вижда бъдещето на „Левски” баскетболният треньор Тити Папазов навръх 100-годишнината на спортния клуб. В студиото на предаването зрителите ще видят и откровен разговор с актрисата от „Фамилията” и жури в „България търси талант” Ваня Цветкова. Антон Хекимян ще се срещне и с Шоколадовите момчета, които са сред фаворитите за спечелване на титлата „талант на България”.

В събота Петя Дикова ще срещне зрителите с двама от най-лъчезарните и желани мъже в българския шоубизнес – Калин Вельов и Калин Врачански в новото издание на предаването COOL. В неделя, 4 май, от 11:00 часа специален гост в „Търси се…” ще бъде певицата Милена Славова. Меги и Нели ще я срещнат и с бащата на детето й Тони, който освен историята на тяхната любов ще сподели и какво е Милена в живота му. 

В празничното издание на „Предай нататък” Наталия Симеонова ще продължи да сбъдва мечти. Екипът на предаването ще срещне две момчета, изоставени от майка им, с техния любим футболист Валери Божинов, с когото им предстоеше да изживеят безкрайно вълнуващ ден.

В съботното издание на „Наистина любов” Миро ще направи зрителите съпричастни към нови три любовни истории. Дали всички ще бъдат с щастлив край, ще стане ясно на 3 май от 18:00 часа.

В празничното издание на „Нека говорят” зрителите ще видят световния шампион по бокс за младежи Благой Найденов. В студиото на Жени Марчева и Мишо Дюзев ще гостуват още Антоний Аргиров, Есил Дюран и Мариус Куркински. В рубриката „Пожелахте да говори” ще видим големият български писател Георги Господинов.

Още от днес (30 април 2014):

Новите лица на модата: екзотичната Малайка Фърт

Помощ: Как да му привлека вниманието? Три секси съвета към жените

Жълт бутон: Гена Трайкова: Ще продължа да разказвам истории

Б като Библия, Б като Блог

Ким и Кание вдигат първата си сватба този уикенд

И още...

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 5 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 6 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?