Следва

Bobo Zander Sport 2008/09

Cassius

Когато избираме слънчеви очила, най-важна е защитата от вредните слънчеви лъчи, а при новозеландската марка Cassius това...

Shopping преди 15 години

Когато избираме слънчеви очила, най-важна е защитата от вредните слънчеви лъчи, а при новозеландската марка Cassius това е повече от сигурно - 400 UV е добра протекция, нали?!

Другият важен фактор при избора на очила е качеството и видът им. Очилата Cassius се открояват с перфектна изработка по-специална технология, а дизайнът им е повече от задоволителен.

Модерният аксесоар е предназначен за млади, активни хора, като дизайнът отговаря на изискванията на съответната целева група. С уникалния си вид и цветова гама в бяло и черно, Cassius са един добър избор за есента и зимата.

Тези очила ще те пазят от отразяващите се в снега вредни слънчеви лъчи и ще стоят страхотнo с черни джинси и черно-бял милитъри тренчкот.

Засега очилата не присъстват на българския пазар, но могат да се открият в много от големите европейски столици. Ако си в Лондон по същото време, по което и ние, може едновременно да се сдобием с чифт.

Cassius се произвеждат в лимитирани серии от по 300 броя, като цената на модел слънчеви очила е между 150$ и 160$.

More from View Sofia

More Shopping