Следва

EASY CHIC - Чантата металик Calvin Klain Jeans и още три страхотни неща в компанията й

Модни градски истории - TOTALLY Цветно

Облаци, дъжд и сивота се борят за надмощие, а градът носталгично ме заключва в обятията на дома...

All fashion преди 9 години

Облаци, дъжд и сивота се борят за надмощие, а градът носталгично ме заключва в обятията на дома.
Чаша топло капучино и книга в скута са уютна перспектива, но прекалено зиморничава, неспокойно проговаря вътрешният ми глас. А на вратата стои месец май и нетърпеливо отброява часовете до момента, в който ще нахлуе в пролетнoтo ни настояще. Не мога да чакам повече, пускам го още сега и ентусиазирано потегляме на бърза и енергизираща разходка за подобряване на настроението.

Навън може и да е сиво, но в подновения ми пролетно-летен гардероб бликат куп цветове и принтове, които са моментален и сигурен лек срещу апатията. Няколкото секунди чуденка на кой точно да се спра са туширани от спонтанното ми решение да не се ограничавам, не и днес. След миг виждам отражението си в огледалото, държаща новия ми "акварелен" флорален деним Just Cavalli в едната ръка и графичното кожено яке с ярки акценти в другата. Несъвместима комбинация? И дума да не става, може би само леко цветно превъзбудена, но как иначе ще надвия облачния ореол отвъд портите.



Скачам в супер удобните маратонки UnitedNude с изявено пристрастие към синьо-розово-цикламената гама, които май успяват да заситят цветната ми жажда. Идва ред на неутралните играчи! Намирам ги в лицето на класическа бяла риза без ръкав и черен мрежест къс топ, които, спор няма, са родени един за друг. Графичността е стилен коз, който прилагам все по-често.

Забележителни аксесоари нямат място в днешния ми аутфит, те само биха внесли смут в наситения ми с акценти облик. Слагам единствено геометричното прозрачно колие MM6, което само ще допълни растерната игра на черно-бялото дуо. А чантата ще си остане вкъщи, ще дам на ръцете си пълната свобода да се докосват необезпокоявани до всяко свежо цвете и новоизлюпило се ярко зелено листо.

Готова съм! Препускам по стълбите, "прескачам" вратата и се гмуркам в новото си градско приключение. Предначертана посока не ми е нужна, неизвестното е това, което ни кара да вървим напред, не е ли така?









Флорален панталон Just Cavalli
totallyerectedstore.com
Кожено яке Just Cavalli
totallyerectedstore.com
Риза без ръкав Ice by Iceberg
totallyerectedstore.com
Мрежест топ Just Cavalli
totallyerectedstore.com
Маратонки UnitedNude
totallyerectedstore.com
Геометрично колие ММ6
totallyerectedstore.com

Модел: Деница@Ivet Fashion
Стайлинг: Пола Попова
Фотограф: Росица Генчева

Виж още истории: 
Модни градски истории: Totally Party
Модни градски истории: TOTALLY танцувално
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.