Следва

Outfit - Жени Георгиева

Outfit - Ваня Николова

Когато Ваня се появи на срещата, помислих я за някои от моделите, които евентуално бих могла да срещнеш в...

Interviews преди 17 години
Когато Ваня се появи на срещата, помислих я за някоя от моделите, с които евентуално бих се сблъскала в редакцията на лайфстайл списание от световна величина.
Напрегнатият интелигентен поглед, уверените движения и здравото ръкостискане, обаче, говореха ясно за силен характер, а и много отиваха на позицията Главен Редактор на списание Max.
Ваня Николова в рубриката Outfit на ViewSofia…

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> VS:<@SITE_URLstrong> Тежък ден дотук?
ВН:<@SITE_URLstrong> Да, и продължава.

VS:<@SITE_URLstrong> Досега си работила основно за визуални медии, изисква ли по-голямо напрежение и отговорност сегашния ти пост?
ВН:<@SITE_URLstrong> Отговорностите за мен не са повече или по-малко, това е и въпрос на самообучение, а и черта от характера. Докато бях отговорен сценарист на “Сблъсък”, както и редактор в Big Brother и Star Academy не съм давала по-малко от себе си.
Но, разбира се, печатна медия...чужд продукт - беше малък шок в началото. Вече от месец-два нещата улягат, екипът ми е чудесен.Трябва само да си достатъчно уверен в себе си.

VS:<@SITE_URLstrong> Изглеждаш страхотно в ангажираното си ежедневие? Има ли тайна?
ВН:<@SITE_URLstrong> Тайната днес е, че ме очаква важна вечеря, но коя ли жена не обича да изглежда добре.

VS:<@SITE_URLstrong> Ботушите ти са впечатляващи.
ВН:<@SITE_URLstrong> Моята слабост са обувките и ботушите. Необходимо е да имат цвят и задължително на ток - носи толкова секс. За мен те са важното бижу в тоалета. И точно като бижутата си заслужава да бъдат скъпи. Качеството е високо, животът им е дълъг.
А тези зелени Fratelli Rosetti видях на една витрина и се влюбих в тях.

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> VS:<@SITE_URLstrong> Така ли пазаруваш обикновено?
ВН<@SITE_URLstrong>: Винаги. Не понасям хаотичното шляене из магазините. Наясно съм какво искам и го откривам или пък случайно харесвам нещо някъде и ако не мога да си го позволя в момента, преспивам с мисълта за него. Ако ме чака на другия ден, значи е било създадено за мен.

VS:<@SITE_URLstrong> Жените сме като изтънчени свраки - харесваме скъпите дрънкулки.
ВН:<@SITE_URLstrong> За мен историята е по-важна от самото бижу. Изгубих едната от чифта най-любими мои обици и с цената на всичко успях да открия майстор ювелир, който да изработи същата. Те са много ценни за мен и не защото цената им е висока.
Иначе харесвам изчистенте неща. Изобилието от блестящи камъчета в стил Swarowski не е в мой стил.

VS:<@SITE_URLstrong> А какъв е твоят стил?
ВН:<@SITE_URLstrong> Умението да комбинираш цветове, стилове. Големи марки с подходящи евтини находки си е вид изкуство. Например роклята ми в момента е находка, чиято основна стойност е, че стои добре, а якето ми е Cristian Dior и е спомен от едно пътуване извън страната. Понякога само подходящият акцент, носен по верния начин, оформя излъчването на outfit-а. Един стилен мъж може спокойно да сложи тишърт за 10 лв заедно с часовник за 10 000 Евро и да изглежда чудесно.

More from View Sofia

More Interviews