Следва

Topshop S/S 2009

Bobo Zander Sport 2008/09

All fashion преди 15 години

През този сезон в основата на колекцията на Bobo Zander Sport са застъпени нежните и меки елементи, хармониращи един с друг. Семпъл, но с множество женствени детайли, дизайът на италианската марка е много шик и градски, пазещ още спомена за лятната романтика.

С внимателен подход и висококачествена изработка Bobo Zander Sport задоволяват капризите на всяка модерна жена. Разнообразието на цветове, кройки и материи е подчинено на идеята за комфорт във всяка ситуация.

В цветовата палитра доминира черното, с акценти на наситено кафяво, платинено злато, бежово и снежно бяло. Сивото е много умело съчетано със свежи и светли нюанси, а присъствието му в колекцията очарова градските дами.

Материи за сезона са мекият памук, пухкавата вълна, матов сатен и въздушен креп. Копчета и аксесоари от метал, рог и стъкло, памучни дантели и сатенени ширити доразвиват идеята на Bobo Zander Sport за модерен вид през студените месеци.

Акцентите в колекцията са тесните панталони, които за поредна година са хит в модата. В комбинация с блузи от сатен, къси жакети или вталени шлифери, панталоните – цигара рисуват модерния силует на деловите момичета. С тесните панталони можеш да си позволиш блузи с широки ръкави и специфични туники. Важно е да запомниш, че талията отново слиза надолу.

Отново са актуални дневните костюми за офиса. Актуални са тесни поли тип молив в светли тонове от бяло до карамел и меко сиво. Отново са ултрамодерни нежните ретро блузи. За еротична загадъчност допринасят и високите токчета например с аплици от сатен. С бижутата бъдете по-умерени, прекалеността този сезон е демоде. Bobo Zander Sport те съветват да заложиш на един хубав, скъп часовник.

More from View Sofia

More All fashion