Следва

Спечели покана за партито на MIGUEL MIGS и LISA SHAW в Yalta Club

Месечен ХОРОСКОП - МАЙ 2014

През първите две декади на май 2014 г. Слънцето ще пребивава в знака Телец...

Astro преди 9 години

През първите две декади на май 2014 г. Слънцето ще пребивава в знака Телец. Такова положение на небесното светило ни направи по-мечтателни и окрилени. През този период може по-често да се вслушваме в интуицията си - сега тя е доста изострена.

Първата декада на май ще бъде отбелязана с намаляване на деловата активност. Това е свързано не само с празничните дни, а и с не много благоприятното разположение на планетите. Не трябва да планираме важни дела, да подписваме договори и да правим големи покупки преди 12-ти май. Всичко това се случва на фона на напрегнатото взаимодействие между Плутон, символизиращ властта и лидерството в знака Козирог, Уран, отговарящ за преобразуването, в знака Овен и Юпитер, планетата на оптимизма и щедростта в знака на Рака. Обединяването на такива сериозни небесни тела обещава големи промени в живота на всеки човек, а какви точно ще бъдат те - това зависи от всеки един от нас. През този период трябва да бъдем внимателни във всичко и да не взимаме прибързани решения!

Преминахме през доста трудни времена и въпреки че май, все още, няма да ни позволи да се отпуснем, все пак се вижда светлина в края на тунела. В края на май излизат от ретроградност Марс и Сатурн. Марс е участвал във всички изострени ситуации в света, така че месец май ще бъде като следващ изпит, който трябва да преминем. Възможно е да се върнат някои минали ситуации и проблеми, а това означава, че са били лошо решени и трябва да бъдат решавани отново.

Сега е най-добре да не реагираме остро на получената информация, да не се опитваме да доказваме на всички своята правота. Не трябва да се караме с приятелите и близките си - този период ще премине, но раните от караниците и гневно изречените думи може да останат за дълго, ако не и завинаги. Защото през този месец ще има ситуации, провокиращи сблъсъци на мнения и гледни точки. А взаимните обиди и обвинения могат трайно да отровят личния ни живот. Действието на Марс може да предизвика не само излишна агресивност, но също така и тенденция към нараняване, така че през този месец не трябва да забравяме за техниката на безопасност на работното място и у дома.

За мнозина Венера няма да бъде благоприятно разположена през този месец, тя се намира в знака на своето падeние и въпреки че ще изостри чувствителността, хората ще стават все по-чувствителни към обиди, отколкото един към друг. Нахалството и фамилиарността ще ни дразнят и много неща ще възприемаме като неуважение към нас самите. Това е времето, когато в любовта няма време за дълго ухажване и романтика, когато “всички средства са добри”. Време е за страстни, ярки отношения, но уви, започналите през такова време връзки бързо се обострят и след това просто се разпадат.

Истинска любов, в този момент, трудно ще срещнем, но пък доста лесно може да я изгубим. Парите ще се харчат бързо и импулсивно, след което може и да съжаляваме. През този месец може да очакваме лек флирт, но не трябва да вярваме много на обещания. Меркурий, който почти през целия месец ще бъде в знака Близнаци ще благоприятства повърхностното общуване, склонността към клюки и слухове.


ОВЕН 21.03 – 20.04
В началото на май, Овните трябва да бъдат особено внимателни - тяхната избухливост и непримиримост може да доведе до сериозни конфликти.
Но от средата на месеца, всичко ще се нормализира, доброто настроение ще ти помогне да видиш нови възможности и перспективи. Хороскопът за май те съветва да се вслушаш в интуицията си - тя ще те отведе до правилния път и щи ти помогне да реализираш своите творчески планове.
Май е много успешен за Овните, търсещи своя идеал. Новите срещи и запознанства могат да прераснат в по-дългосрочни отношения.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05
Телците през май трябва да надникнат в своето минало, да се срещнат със стари забравени приятели, да се върнат към решаване на нерешени, отложени на заден план проблеми.
През май не трябва да прикриваш своите емоции - откритият поглед към света ще ти позволи да видиш всичко най-интересно за теб.
На любовния фронт през май сам ще избираш посоката и сам ще поръчваш музиката. Най-съкровените ти желания и фантазии могат да се сбъднат, стига само да поискаш.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06
За Близнаците месец май е време за справяне с ненужните неща и мисли. Крайно време е да изпратиш всичко старо в кошчето и да освободиш място за нови неща, но също така и за иновативни идеи и проекти.
През май трябва да очакваш добри новини - често проверявай пощенската си кутия и електронната поща - щастливи новини може да дойдат от далеч.
Ако криеш нечий "скелет" в гардероба, време е да го извадиш от там и да го преместиш на друго място, в противен случай тайната ти ще излезе наяве.

РАК 22.06 – 23.07
При Раците през май ще се появи чудесна възможност да поработят над грешките си и да поправят това, което е извършено в миналото. Погледни назад и се опитай да се поучиш от провалите си, така че да не повтаряш една и съща грешка няколко пъти.
През май Раците е добре да се оставят в ръцете на съдбата и да видят къде ще ги отведе криволичещата пътека на случайността. Не винаги можем да оценим реално смисъла на събитията, които ни се случват.Това, което сега ни изглежда, че е проблем, утре, може да се окаже, че решението на проблема ни разкрива куп нови възможности.
Всичко, което ще ти се случва е за добро - не забравяй това и посрещай всеки нов ден с усмивка!

ЛЪВ 24.07 – 23.08
През май Лъвовете не трябва да прибягват до изясняване на проблеми и отношения с държавни органи и институции. По възможност отложи решаването на проблема за по натам - спестените нерви са по-скъпи от изгубеното време.
През май Лъвовете ще получат награда за своята упорита работа и отдаденост. Не забравяй, че победите не се постигат лесно, но след това приветствията и похвалите са много по-сладки.
През май отдели повече време на семейството си. Твоята подкрепа и разбиране сега са необходими повече от всякога. Бъди готов за нова съдбоносна среща, направи добро впечатление и ще те забележат.

ДЕВА 24.08 – 23.09
През май Девите трябва да бъдат внимателни с новите познати.
Приветливите маски може да бъдат свалени, а под тях да се окажат хора, готови да те заблудят. Не се страхувай да скъсаш с ненужните и обременяващи връзки, през май е по-добре да действаш сам.
Любимите ти хора се нуждаят от словесно потвърждение на твоята любов и преданост. Подплати думите си с дела и им отдели повече внимание – разходките на свеж въздух ще те заредят с добро настроение.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10
През май Везните, ще трябва да се борят за възможността да реализират своите планове и проекти. Завистта и интригите на колегите в работата може да станат непреодолимо препятствие за тях по пътя към целта. През май трябва да бъдеш внимателен с парите и документите, твоята разсеяност може да доведе до нежелани последствия.
През май пред Везните може да възникне проблем с липсата на парични средства и това ще бъде основната причина за конфликти у дома.
Разумният подход и способността да се откажеш от ненужни дреболии бързо ще поправят ситуацията.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11
През май Скорпионите трябва да държат всичко под контрол. Не се поддавай на провокации, особено от страна на висшестоящи и колеги - отстоявай своята позиция и не позволявай на някой друг да наложи мнението си.
В личните отношения през май трябва да бъдеш особено внимателен. Всяка дреболия може да те извади от равновесие, вслушай се в съветите на своите родители и по-възрастни роднини, те ще ти помогнат да изгладиш острите ъгли в отношенията. Насочи енергията си в по-спокойна посока и до края на месеца нещата ще се оправят.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
За Стрелците май е труден период в отношенията с другите хора. Възникналите конфликтни ситуации с близки приятели и нежеланието да се правят компромиси може да доведе до пълен срив в отношенията.
Завистта и интригите на колегите в работата няма да ти навредят, а неприятният „послевкус” бързо ще изчезне, разтваряйки се в еуфорията от удържаната победа.
През май не трябва да скромничиш и да се страхуваш да говориш открито за своите желания – близките ще оценят твоята откровеност и с удоволствие ще ти се притекат на помощ.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01
През май Козирозите ще искат да правят всичко според собствените си разбирания. И у дома и в работата всички ще бъдат принудени да се подчинят на наполеоновските им планове.
Обстоятелствата ще се нареждат по най-успешния за теб начин, нужните неща, ще се окажат налице, а по пътя си ще срещаш необходимите за целта хора.
В любовните отношения всичко ще бъде така, както го пожелаеш. Околните хора стриктно ще следват написания от теб сценарий, дори да не знаят съдържанието на разиграваната от теб пиеса.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02
През май на Водолеите ще им бъде трудно да се подчиняват на обстоятелствата, но ще трябва да направят усилие и да прекарат този месец под мотото "Не ми се иска, но трябва."
Трябва да обърнеш внимание на ежедневните проблеми. Дребни, но дълго отлагани въпроси и проблеми вече изискват незабавно решение.
В личен план отношенията ще бъдат изострени и необичайни. Умението да ходиш по ръба ще ти помогне през май да не се сринеш и да не развалиш приятните моменти с ненужни спорове и заядливи забележки.

РИБИ 20.02 – 20.03
През май Рибите ще живеят в очакване на бъдещи приключения. Трябва да внимаваш много и да не бъркаш при избора си на спътници за предстоящите пътувания.
Май се очертава като много напрегнат месец, ще трябва да изпълниш дадени от дълго време обещания и да поемеш нови ангажименти.
Вслушай се в мнението на другите хора, те ще ти помогнат да погледнеш на ситуацията под друг ъгъл.
В личен план, през май, трябва много да внимаваш с противоположния пол.
Опитите да играеш едновременно на два фронта ще завършат с разправии и конфликти.

More from View Sofia

More Astro