Следва

Спечели покана за партито на MIGUEL MIGS и LISA SHAW в Yalta Club - условието на играта

Спечели покана за партито на MIGUEL MIGS и LISA SHAW в Yalta Club

MIGUEL MIGS и LISA SHAW се завръщат в Yalta Club. За да ги чуеш на живо е достатъчно само да се включиш в новата игра на Win it тук...

All About Life преди 9 години

Истинска храна за душата е подготвил YALTA CLUB за феновете на зареждащия електронен саунд за нощта на 10 май. Силен deep house, идващ от сърцето на калифорнийския диджей MIGUEL MIGS, ще се вплете в едно с кадифения глас на LISA SHAW на 10 Май в YALTA. Eдин лайв, който ще ни пренесе в друго измерение.

Lisa и Miguel работят по много съвместни проекти и са познати и на българската клубна сцена. Завръщането им в YALTA обещава зареждащ deep house сет, преплетен с дълбоки вокали. Колаборацията им е мелодична и свежа, преплитайки soulful house с плътния и неповторим вокал на Lisa Show.

MIGUEL MIGS излиза от дълбокия ъндърграунд на хаус музиката през 90-те години, за да се превърне в артист, който днес се издига над стилистичните ограничения по начин, който малцина владеят. Музикалните му вкусове не признават граници – MIGUEL израства с класически рок, блус, фънк и соул, черпи вдъхновение от регето и дъб музиката., Мигел е правил ремикси на имена като Мейси Грей, Лайънъл Ричи и Бритни Спиърс, а в последния му албум чуваме колаборации с джаз и боса-нова певица Бебел Жилберто, реге легендата Half-Point и disco дивата Evelyn ‘Champagne’ King.

Топъл, кадифен и страстен - това са само част от прилагателните, които описват гласа на певицата, текстописец и нео-соул дива LISA SHAW. Със стабилна кариера зад гърба си от почти две десетилетия, родената в Торонто певица, която случайно се озовава в Ню Йорк и така и никога не си тръгва, навлиза в ъндърграунд електронна сцена и вече е оставила своя отпечатък с парчета като „Аlways”и „Makin’ Love Makin’ Music”.

Огромен емоционален заряд, красив и изчистен звук, мек, топъл и страстен глас – ето това обещават MIGUEL MIGS и LISA SHAW. За да ги чуеш на живо е достатъчно само да се включите в новата игра на Win it тук>>

Виж кои са късметлиите от предната ни игра тук>>

More from View Sofia

More All About Life