Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 5 - 11 май

Спечели покана за партито на MIGUEL MIGS и LISA SHAW в Yalta Club - условието на играта

MIGUEL MIGS и LISA SHAW се завръщат в Yalta Club. За да ги чуеш на живо е достатъчно само да се включиш в новата игра на Win it тук...

All About Life преди 9 години

Истинска храна за душата е подготвил YALTA CLUB за феновете на зареждащия електронен саунд за нощта на 10 май. Силен deep house, идващ от сърцето на калифорнийския диджей MIGUEL MIGS, ще се вплете в едно с кадифения глас на LISA SHAW на 10 Май в YALTA. Eдин лайв, който ще ни пренесе в друго измерение.

За да ги чуеш на живо е достатъчно само да ни кажеш "Кой би взел с теб на това парти и защо?", а ние на случаен принцип ще изберем един от вас и ще му подарим удоволствието да заведе своя приятел/ка на страхотното събитие.

Остави в коментарната форма името си, наред с отговора на въпроса и стискай палци, за да те посочим като евентуален победител след изтичане на срока на играта.

Чакаме отговорите ти до 8 май, четвъртък, когато един от всички отговорили ще се окаже големият късметлия, който ще получи двойна покана за партито. Късмет!

Обратно към анонса на играта >>>
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.