Следва

ViewSofia търси знаещи и любопитни...

Седмичен ХОРОСКОП - 5 - 11 май

Тъй като Марс е все още в своята ретроградна позиция ще затруднява все още конструктивните неща...

Astro преди 9 години

Астрологична прогноза за 05-11.05.2014 г.

Тъй като Марс е все още в своята ретроградна позиция ще затруднява все още конструктивните неща.
В сряда Meркурий сменя знак - преминава от Телец в Близнаци. Ще станем по-мобилни, по-лесно ще се запознаваме с нови хора, по-лесно ще общуваме и учим. В работата не е нужно да разчитаме само на себе си. След като решим какво ще правим, нека веднага да потърсим някого, с когото да споделим работата, кой би могъл да ни помогне, къде и от кого може да се поучим или научим нещо.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Несигурност!


Седмицата за теб започва със странно чувство за несигурност. Ще ти бъде абсолютно непонятно, какво те очаква в бъдеще, какво да очакваш и как да постъпиш, как да направиш правилния избор. Тази несигурност от една страна открива за теб нови възможности, а от друга плаши. От средата на седмицата са възможни събития, които може сериозно да те разстроят и да те накарат да се оттеглиш от света, дълбоко в себе си, да се заемеш със самопознание. Но последните дни от седмицата ще бъдат успешни за теб, особено в случаите, където се изисква упоритост и решителност.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Внимавай в действията си!


Може би смяташ, че винаги се държиш честно и правилно по отношение на другите хора, че действията ти имат ясна и обоснована мотивация, но това не е така. През тази седмица по-често ще действаш в полза на собствените си желания, не мислейки за другите хора. Основната ти задача сега е да разбереш и коригираш действията си, за да избегнеш различни нежелани събития, които ще се развият около теб и може да те измъчат и отнемат всичките ти сили.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Енергия!


За теб тази седмица ще бъде много успешна, особено в тези сфери от живота, където трябва да проявяваш активност и настойчивост. Добре ще вървят делата, свързани с финанси и други материални ценности, и когато създаваш нещо със собствените си ръце. Ще имаш достатъчно енергия в себе си и тя няма да отиде напразно, а ще придобие напълно реална форма, а това може значително ще подобри твоето положение. Добре ще се развиват делата и в сферата на романтиката, възможни са нови запознанства, лек флирт, романтични срещи.

РАК 22.06 – 23.07

Контакти и комуникация!


Любовни приключения може да нарушат плановете ти. В изблик на чувства, ще се наложи да преосмислиш ежедневието си през тази седмица, но от друга страна, малко спонтанност ще ти позволи да се разсееш и да откриеш нещо ново за себе си. Големият брой контакти и комуникация по време на тази седмица ще ти позволи да установиш отношения с други хора, да получиш нова и полезна информация, само не планирай неща, изискващи повишено внимание и постоянство.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Вземи се в ръце!


Очакват те вътрешни конфликти. Затова е необходимо да набереш сили и да се вземеш в ръце, тъй като предстоящите събития са положителни и трябва само да се овладееш.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Спонтанна критичност!


В теб ще се появи склонност да действаш съвсем спонтанно и да даваш на хората съвети, да решаваш кой е прав и кой крив, да даваш оценки, макар и да не си наясно с ситуацията. Разбира се, такъв подход никой няма да оцени и затова конфликтите могат сериозно да се влошат, ще има липса на разбиране от другата страна, а в някои случаи и открита борба. Това не е най-подходящото време за решаване на делови или лични проблеми. Това не означава, че абсолютно нищо не можеш да правиш, може да си правиш изводи лично за себе си, но не си струва да ги разгласяваш на други хора.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Трезво мислене!


Събитията през тази седмица ще изискват трезво мислене и умение да претеглиш всички плюсове и минуси. От теб се изисква да вземеш правилните решения и да не се водиш от емоции, моментни желания и още повече от нуждите на други хора, различаващи се напълно от твоите. Пред теб може да се появят различни примамливи предложения, но ще ти бъде трудно да определиш от какво наистина се нуждаеш. Прояви сдържаност във всички желания и действия и тогава изборът ти ще бъде разумен и правилен.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Емоции!


Емоции ще започнат да изпълват живота ти и да влияят на твоите възгледи и потребности. Ще ти се иска повече стабилност в отношенията, ще се събуди силно желание да обичаш и да бъдеш обичан, дори ако досега си се отнасял към това с безразличие или скептицизъм. Не можем да наречем тези желания несбъднати мечти, има всички шансове да започнеш постепенно да ги реализираш. Но трябва да направиш усилие, необходимо е да се действа с постоянство и търпение и да вярваш в положителния резултат.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Щедрост!


Понеделник и вторник може да бъдеш благороден и щедър, но дори и най-прекрасните качества са добри само в определени граници. Не позволявай да ти се качат на главата и да се възползват от щедростта ти. Сряда и четвъртък обещават много интересни срещи и приятни изненади. А в края на седмицата ще те озарят позитивни мисли и чувства.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Потапяне във вътрешния свят!


Събитията през тази седмица няма да са благоприятни за теб, това касае особено всичко, свързано с втората ти половина. Ако има някой, който е постоянно до теб, отношенията няма да вървят добре, може да се отчуждите един от друг и разбирателството няма да бъде същото, както е било преди това. Ако все още си сам, може да те посети чувство за безнадеждност, отчаяние, сякаш си съвсем сам, въпреки че със сигурност не е така. Това е време на депресия и меланхолия, потапяне във вътрешния свят. Но това също можеш да ти е от полза, ако се заемеш със самопознание, анализ на проблемите и развитие на своята личност.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Не разпилявай ума си!


Вдъхновението може да те посети отново тази седмица, но не се увличай прекалено по нови идеи и желания. Трябва да се съсредоточиш върху едно нещо, тогава ще бъдеш в състояние да го реализираш, в противен случай ще разпилееш вниманието си по всевъзможни начини за действие и на изхода нищо няма да излезе. Много добро време за общуване с приятели, както и за уреждане на личния живот. Тук може да разгърнеш въображението си и в нищо да не се ограничаваш, това ще ти позволи да вдъхнеш нов живот на чувствата си.

РИБИ 20.02 – 20.03

Забавлявай се!


Ще те дразни всичко грозно и нехармонично и ще се опитваш по всякакъв начин да избягваш неприятни разговори и непланирани срещи. Ще ти се иска да се забавляваш в компанията на близки, роднини и стари приятели, както и да организираш парти у дома. Любима музика, вкусна храна, домашен уют ще те успокояват и настройват положително. Ако успееш да преодолееш мързела и да отидеш на разходка или среща извън дома, има вероятност от романтични запознанства, любов.

Иска да е бейзболист, но става един от секс символите на Холивуд. Джордж Клуни. Който на 6 май ще навърши 53 години и който продължава да е сред най-желаните мъже в киното.

More Astro