Следва

Нашият IT Shopping list тази седмица - 8 за дългите пролетно-летни дни

Наталия Водянова роди четвъртото си дете. Бебето е Максим Арно

Руският топ модел Наталия Водянова роди момченце. Филантропът и влиятелна млада жена съобщи радостната...

All fashion преди 9 години

Руският топ модел Наталия Водянова роди момченце. Филантропът и влиятелна млада жена съобщи радостната вест през уикенда в социалните мрежи, показвайки снимка на своето голямо малко момче. По-точно на стъпалото, което е с внушителни размери за новородено.

Ето какво написа Водянова под публикуваното фото:



"Миналата нощ в 2.45 се роди нашият син Максим. Точно както подсказва името му, той тежи цели 4.2 кг и е дълъг 55 сантиметра. Бебето и аз се чувстваме прекрасно за радост на гордия татко. Благодаря на всички за чудесните пожелания.”

Преди да роди пореден наследник на голямата модна империя Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) рускинята има три деца - дъщеря Нева и синове Виктор и Лукас от бившия си съпруг Лорд Джъстин Портман. Максим е първото отроче от годеника й Антоан Арно, с когото са двойка от няколко щастливи години.

Самият Арно, син на един от най-богатите хора на планетата, Бернар Арно, изпълнителен директор на LVMH и Christian Dior S.A., чието богатство възлиза на повече от 40 милиарда долара, през ноември написа в своята фейсбук страница:

"Да дарим братче или сестриче на трите деца на Наталия е нещо, което желаехме от толкова дълго време. И сега предстои да ни се случва.”

На двойката честито и от нас!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.