Следва

JAHCOUSTIX с първи концерт в България

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Защото обичаме киното и защото няма нищо по-хубаво от това да му се наслаждаваме в приятна компания пред големия екран, ви предлагаме да направите своя избор и от сега да изберете най-добрите места в салона...

Movies & TV преди 9 години

Защото обичаме киното и защото няма нищо по-хубаво от това да му се наслаждаваме в приятна компания пред големия екран, ви предлагаме да направите своя избор и от сега да изберете най-добрите места в салона.

А и какво е лятото без поне един хубав филм? Вие имате дори още по-голям избор от нови заглавия, които ви очакват за едно незабравимо кино лято.

Вижте новите предложения и не пропускайте да си припомните още от тях в рубриката ни От любов към големия екран (trailers 1, trailers 2, trailers 3trailers 4trailers 5)


"God’s Pocket"

Актьорите: Филип Хофман, Кристина Хендрикс, Джон Туртуро, Ричард Дженкинс, Еди Марсан, Калеб Ландри Джоунс

Режисьорът: Дожн Слатъри

Сюжетът: Филмът е направен по романа на Пит Декстър и проследява героя Мики Скарпато (Хофман), който се опитва да „маскира” смъртта на доведения си син като „работен инцидент”. Но истината не може да остане дълго скрита и ситуацията се влошава главоломно.

Премиерата: 9 май







"Salvation"

Актьорите: Мадс Микелсен, Ева Грийн, Джефри Дийн Морган, Джонатан Прайс, Ерик Кантона, Микаел Персбранд

Режисьорът: Кристиян Левринг

Сюжетът: Филмът  разказва за бивш датски войник, чиито мечти за нов, по-добър живот за себе си и семейството му са разбити, когато съпругата и детето му са убити от местни главорези. Той успява да отмъсти за смъртта им, но така привлича вниманието на безскрупулен бандит и подчинените му.

Премиерата: 22 май

 





"Който оцелее ще разказва" ("A Million Ways To Die In The West")

Актьорите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сийфрид

Режисьорът:
 Сет Макфарлан

Сюжетът: Историята в КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗКАЗВА се завърта около бъзливия фермер Албърт (Сет Макфарлан), чиято капризна приятелка го изоставя заради друг мъж, след като той отказва да се включи в дуел.

По това време в града пристига непозната красавица (Чарлийз Терон), която му помага да събере кураж и двамата се влюбват. Щом съпругът й – прочут разбойник – идва, за да потърси отмъщение, фермерът трябва да подложи току-що събрания си кураж на сериозно изпитание.

Премиерата: 6 юни (България)









WolfCop

Актьорите: Лио Фафард, Ейми Матисио, Джонатан Чери, Сара Линд, Джеси Мос

Режисьорът: Лоуъл Дийн 

Сюжетът:  Филмът разказва  за ченгето алкохолик Лу Гарол, който честичко се събужда на непознати места абсолютно безпаметен. Напоследък обаче нещата придобиват странни измерения.

Местопрестъплениията изглеждат странно познати, усещанията му са силно изострени, а когато на вън луната е пълна, той се превърща в разгневен върколак.

WOLFCOP проследява историята на един полицай, който иска да стане по-добър човек... Една трансформация на верме.

Премиерата:
6 юни





More from View Sofia

More Movies & TV