Следва

Женско царство! Роди се петата дъщеря на Брус Уилис

Разследват Ваня Щерева заради панда

Разследват Ваня Щерева заради панда

People of art преди 9 години

Певицата и писател Ваня Щерева и приятелят й Алекс попаднаха в полицейското районно заради своя интимна закачка. Тези дни двамата били привикани, за да дават показания, за да разяснят дали в жилището си отглеждат... панда. Повод за съмненията били интервюта на Щерева, в които тя обяснявала за своя домашен любимец. В случая обаче тя говорила за умалителното Панда, с което я наричал любимият й. Тя пък се обръща към възлюбения си с Коала.

Вчера следобед певицата изригна във Facebook, като написа следното: "Викаха ни с Алекс в Четвърто районно. Писахме показания. Случаят с пандата е даден в Прокуратурата от Министерство на водите и околната среда, след сигнал от съвестен гражданин, че притежаваме панда. Всичко това е след хиляда публикации, в които разказахме за тази шега. И стана ясно, че аз съм Пандата. Още ме търсят. А аз още не мога да повярвам как е възможно да има толкова тъпи хора. Това е отчайващо, доста. В тая държава и шегите не минават". В един от коментарите под поста си писателката шеговито написа: "Е, предадох се днес де! Написах в показанията: Аз съм пандата". "Иначе в районното беше весело, посмяхме се доста с инспекторите", заключава изпълнителката.

Тя допълва също, че заради тази случка й се наложило да допълни новата си книга с небивалата случка. "Новият ми "Образцов дом" влезе в печат. Веднага се обадих в Сиела и помолих да задържат. Пратих им един послепис", разказа пред приятели Щерева.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра