Следва

Новите колекции: Dior Cruise 2015

Козируваме в пастелно – Знаменитостите на Dior Cruise 2015

Защото сме на първия ред на ревюто на Dior Cruise 2015. Напрежението расте, дължината на...

All fashion преди 9 години

Защото сме на първия ред на ревюто на Dior Cruise 2015. Напрежението расте, дължината на полите намалява, като изключим, разбира се, изключителната Марион Котияр: нежна спейс принцеса и наше днешно вдъхновение. Много от звездите вече имат навика да прибавят фотограф към аксесоарите си, не за друго, а защото целият свят трябва да види ексклузивни моменти от приготовлението им – ами ако не беше драгоценното им присъствие, кой щеше да оцени преминаващите по подиума модели?

Бледо розово, бебешко синьо, искрящо бяло, сьомга и петдесет нюанса сиво (най-дизайнерските по скалата Pantone!) ни обгръщат, а черни фракове и тук-там класическо капитанско синьо само им помагат да изпъкнат още повече. Стилът е много мини, перлите са като логично продължение на сервираните тигрови скариди, ароматът на скъпо вино се смесва със затаените дихания, неуловими озъртания с ъгълчето на очите кореспондират с широки усмивки.

В последния момент се появява и РиРи, която днес вместо непослушна е пример за добър вкус и етикет. Дори обувките й са скромни, сравнени с тези на нашата любимка Котияр. Малко по-встрани виждаме други модни принцеси, някои стропроцентови Ню Йоркски фешън бандитки, а други – европейски наследнички и талантливи дами. Харесваме още Лили Собиески, Оливия Палермо, Хелена Кристенсен, Делфин Арно, Ханели Мустапарта.

В Бруклин сме. В Ню Йорк мястото не е в топ 5 на любимите на каймака на обществото, но щом адресът е написан върху покана с логото на Dior, никой не го поставя под съмнение. Сега ще разберем защо...

Виж пълната колекция на Dior Cruise 2015 тук>>
 

More All fashion