Следва

Косата ни харесва така - етерични масла за здравина и блясък

Вашите хитри домашни трикове за красота

Продължаваме да споделяме с вас ценните и дори безценни съвети, които получихме пак от вас, читателите, като отговор на молбата ни - условие на скоро приключилия конкурс на View Sofia и PRETTYBOX...

Hair преди 9 години

Продължаваме да споделяме с вас ценните и дори безценни съвети, които получихме пак от вас, читателите, като отговор на молбата ни - условие на скоро приключилия конкурс на View Sofia и PRETTYBOX, а именно: Споделете вашата собствена артилерия от тайни, които работят безотказно за вас и никога не са ви подвеждали. Отдавнашните тънкости, които прилагате с успех всеки сезон, ефикасни, изпитани, може би бабини прийоми за красота или ваши изстрадани истини за хубостта, които със сигурност ще са от полза на друг и вие и гарантирате с името си затова!

Днес ни съветва Нивяна Георгиева

Как успях да съживя косата си?

Като всяко едно момиче в тинейджърска възраст, бях склонна да експериментирам с косата си. Имах нужда от промяна във външния вид и най-лесно беше да променям нещо по-косата си. Разбира се първото нещо е цвета -  от много светлокестеняви нюанси до синьо черно и естествено за тези промени съм използвала и продукти с изсветляващо и обезцветяващо действие. Веднъж дори се подложих на трайно къдрене. Като резултат от него обаче косата ми не беше трайно накъдрена, а трайно увредена!

След всички тези експерименти трябваше да намеря начин да възстановя косата си. И така съвсем случайно попаднах на една домашна маска за коса. Рецептата за нея е следната: смесват се 3 жълтъка, 1 лъжица рициново масло и 2 лъжици ром.

Правех я през седмица и след като установих, че ми действа добре реших да добавя рициново масло навсякъде - в шампоана, в балсама, в маската ми за коса! След активното подхранване косата ми стана гъвкава, здрава, със страхотен блясък и започна да расте много по-бързо! 
 

Още от днес (8 май 2014):

SUCCESS&THE CITY: Виктория Дейвис, регионален мениджър за Югоизточна Европа в Discovery Networks

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Женско царство! Роди се петата дъщеря на Брус Уилис

Звезден Instagram на седмицата - Хрониките на Met Gala 2014l

Шопинг: 12 часовника за нежно тик-такаща пролет

Новите колекции: Dior Cruise 2015

Българите смятат „Мерцедес“, Пласидо Доминго, Лили Иванова и ФК „Барселона“ за най-качествени

Величко Минеков представя скулптура и рисунки в изложбата - "Пътят"

И още...

More from View Sofia

More Hair