Следва

Препечен сандвич с много сирена и домат или другото име на лесната петъчна вечеря

Покажи ни съдържанието на козметичния си несесер и спечели награда от PRETTYBOX и ViewSofia - условието на играта

Навън става все по-горещо, а наградите в Win IT пропорционално растат с градусите на термометрите...

All About Life преди 9 години

Навън става все по-горещо, а наградите в Win IT пропорционално растат с градусите на термометрите. Тази седмица, след като изпратихме двама от нашите читатели на прекрасно парти, ни се прииска да зарадваме и още двама от вас, но този път с бюти награди. И то какви...

Става въпрос за много специалната ни първа награда, любезно предоставена от PRETTYBOX, която е истински диамант в бюти кутиите на марката - PRETTYBOX limited edition MakeUp кутия, съдържаща любими 7 пълноразмерни продукта и за утешителната ни втора награда - великолепен комплект душ гел+ексфолиант за тяло от Ayuuri.

Всичко звучи страхотно, нали? Ето и условието, което трябва да изпълниш, за да имаш шанс да спечелиш:

Изпрати ни снимка на бюти несесера си на познатия адрес [email protected]. Разкрий ни какво има в козметичния ти органайзер малко преди прага на лятото и ни вдъхнови със съдържанието и вида му. Ти решаваш как и къде да направиш снимките, ти избираш какво и защо да ни покажеш. Важното е само едно - мотивирай избора си подобаващо!

Наградите:
Както вече стана ясно, най-добре изглеждащите несесери ще публикуваме на нашите сраници, а най-добрият сред най-добрите ще получи специалната лимитирана кутията на PRETTYBOX. Ще има и една утешителна награда с продуктите на Ayuuri за този, на когото само малко не му достига, за да стане първи.

Срокът:
Една седмица, от днес, 8 май, до следващия четвъртък, 15 май, включително!

УСПЕХ!

Обратно към анонса на играта >>>

 

More from View Sofia

More All About Life