Следва

Малефисънт в пълния си блясък - Анджелина Джоли и двамата й най-важни мъже на премиерата в Лондон

Бойко Борисов и Николай Бареков сред гостите на Антон Хекимян в „Тази събота” и „Тази неделя” по bTV

На 10 май от 8.00 часа в студиото на „Тази събота” анализ на събитията от седмицата в 30 минути ще направят Антон Станков и Лияна Панделиева...

Events преди 9 години

На 10 май от 8.00 часа в студиото на „Тази събота” анализ на събитията от седмицата в 30 минути ще направят Антон Станков и Лияна Панделиева. Вратите на дома си за екипа на „Тази събота” ще отвори певицата Кристина Димитрова , която ще покаже как протича една нейна сутрин.

Сред гостите в студиото ще бъдат Евгений Дайнов, актрисата Деси Бакърджиева, пеещият с душа Сашо Роман. След тях в студиото ще влезе лидерът на ПП „България без цензура” - Николай Бареков, който ще говори за предизборните кебапчета и политическата трапеза.



Екипът на „Тази събота” ще направи жива връзка от квартал Факултета, където ще гостува цигуларя Венци Такев и неговото семейство, след което ще пренесе зрителите на bTV до с. Априлци, където ще покаже възстановка на събитията около Априлското въстание.

На 11 май в „Тази неделя” от 8.00 часа коментатори по актуалните теми ще бъдат радиожурналистите от „Тройка на разсъмване”- Милена Златкова, Кирил Петров и Тодор Милиев. Зрителите на „Тази неделя” ще имат възможността да проследят сутринта на актрисата Ирен Кривошиева.

Гости в студиото ще бъдат лидерът на ПП ГЕРБ- Бойко Борисов, новият началник на ВМА- доц.Крум Кацаров, Александър Методиев- Бат Сали и „Мис България 2009”- Антония Петрова.
 

Още от днес (9 май 2014):

Кметът на Каварна подарява на фенове билети за поредното издание на Kavarna Rock фест

Хю Джакмън отново в борба с рака на кожата

И още...

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?