Следва

Джордж Клуни ще похарчи за сватбата си два милиона

Малефисънт в пълния си блясък - Анджелина Джоли и двамата й най-важни мъже на премиерата в Лондон

На частната премиера на филмираната приказка на Дисни «Малефисънт» /у нас лентата ще се...

People of art преди 9 години

На частната премиера на филмираната приказка на Дисни «Малефисънт» /у нас лентата ще се разпространява като "Господарка на злото"/ в Лондон снощи Анджелина Джоли, която играе ролята на злата магьосница с жълти очи и каменно сърце Злодеида, пристигна придружена от двама от любимите си мъже - съпругът Брад Пит и най-големият син Мадокс. На червения килим може би трябваше да мине и мъничката Вивиън Джоли-Пит, която играе във филма ролята на непорасналата принцеса Аврора, но очевидно родителите са решили, че на пет години още ти е рано да си под светлините на прожекторите така директно.



Великолепни в черните си дрехи - Брад в тъмен костюм и блестящи обувки, Анджелина - в наистина божествена рокля, дело на добрата приятелка на актрисата Донатела Версаче, в която изглежда като еманация на елегантността с бляскавата тъкан, избрана за тоалета, щедрото деколте отпред и елегантния гръб, двамата освен това излъчват заразяваща обич. Почти тийнейджърът Мадокс, 12, усмихнат широко, също е избрал черното за свой цвят, с единственото изключение - ярко червената вратовръзка.


Ел Фанинг



Красива като луната е и младата звезда Ел Фанинг — в точния момент да се почувства истинска принцеса /в лентата тя играе порасналата Аврора/, Мери Ел грее в цялото очарование и хубост на своите точно 16 години и един месец, облечена в разкошна бална рокля на Georges Hobeika!


Стела Макартни

Останалите гости, сред които Стелла МакКартни, видимо споделят превъзходното настроение на създателите на филма, който чакаме с голямо нетърпение и тук. Премиерата е на 30 май.


Ел Фанинг, Лесли Манвил, Анджелина и Сам Райли


Сам Райли, който е част от актьорския състав на лентата, с красива брюнетка на премиерата й


Актьорът Джими Кар с приятелката си


Наследницата на Topshop Клои Грийн също гостува на премиерата, изцяло облечена в колекцията на Кейт Мос за британския гигант
















 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра