Следва

Може ли да се забрави Георги?

Дизайн за вдъхновение: Обновяване със звездите

Когато Анди Уорхол пророкува, че един ден всеки ще получи своите 15 минути слава, не е е предполагал, че дори и домовете ни ще попаднат под светлината на прожекторите...

All About Life преди 9 години

Когато Анди Уорхол пророкува, че един ден всеки ще получи своите 15 минути слава, не е предполагал, че дори и домовете ни ще попаднат под светлината на прожекторите. 

Но ето, че и това се случи, при това не от скоро, но затова пък с нарастващ интензитет. И няма лошо, щом от година на година и от ден на ден са създават, ремонтират и обживяват стотици вълшебни домове.

В нещо като хибрид между програмите за живота на известни личности и тези за строителство, американският канал DIY Network стартира две нови риалити предавания за реформация и декор през 2014 г. И при двете идеята е артисти и художници, имали своите славни мигове и разцвет в миналото, да дават нов живот на своите прочути домове. 

В първото шоу, наречено "Rev Run’s Renovation", член на 80-тарската хип-хоп група RUN-D.M.C реформира своето близо 900 кв.м. имение, като го превръща от обикновено място за обитаване в истински музей - лице на хип-хопа.

Във второто риалити шоу звездата е половинката от поп-рок дуото Hall & Oates - Дарил Хол. В "Daryl’s Restoration Over-Hall" една селска къща от 18-и век очаква своята реставрация и възстановяване от всички неласкави следи на времето. 

И така, номер 1: хип-хоп имението и уникалното смесване на следите на времето по тази чудна вековна къща и авторския привкус на обитаващия я музикант:

В дома на Джоузеф Саймън, по известен като Rev Run и съпругата му Джъстин, декорът притежава изобилието и разкоша, подобаващи на един бивш рапър. Имението се намира в Ню Джърси, а есктравагантността в интериора задава тона: огромни прозорци, килими с необичайни текстури и цветове, които е по-добре да видите сами:















Красиво, нали?

Номер 2: поглед и към възстановяването на прекрасната селска къща на Даръл Хол. Певецът винаги е бил любител на историческите домове. Той е собственик на сгради, които датират от няколко века, а в началото на кариерата си е инвестирал голяма част от парите си в тяхното преобразуване и ремонт. С първия успех на  Hall & Oates той възстановява целия първи етаж и тавана на тази къща в колониален стил от 18-и век, в която живее по онова време. 

Въпреки че е изпълнена с хиляди удобства, певецът и съпругата му Аманда предпочитат голямата поляна в двора. Ние обаче ще надникнем вътре, защото няма вариант да останем безразлични към невероятните детайли и уникалните ретро мебели, които Хол колекционира:





















Още от днес (9 май 2014):

Кметът на Каварна подарява на фенове билети за поредното издание на Kavarna Rock фест

Хю Джакмън отново в борба с рака на кожата

Възраждащата сила на потапянето - ViewSofia гостува на делфинариума във Варна

Малефисънт в пълния си блясък - Анджелина Джоли и двамата й най-важни мъже на премиерата в Лондон

Джордж Клуни ще похарчи за сватбата си два милиона

Косата ни харесва така - етерични масла за здравина и блясък

И още...

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 22 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.