Следва

Omnia Collection. Алхимия от аромати и скъпоценни камъни с луксозния почерк на Bulgari

Еди Кембъл е лицето на новия Black Opium

Yves Saint Laurent Beauté анонсираха парфюмернта новина, че Black Opium си има ново рекламно лице, и това е британският модел Еди Кембъл...

Beauty преди 9 години

Yves Saint Laurent Beauté анонсираха парфюмернта новина, че Black Opium си има ново рекламно лице, и това е британският модел Еди Кембъл.

Изборът далече не е случаен. Black Opium е по-съвременната, по-дръзка и по рок-енд-рол интерпретация на класическия аромат Opium, който има премиерата си преди 37 години, в далечната вече 1977. Еди, от своя страна, със специфичния си, бунтарски, различен стил е най-доброто възможно въплащение на замисъла зад новия аромат.

Рекламната кампания с участието на Кембъл е снимана от Даниел Волф. Във видеото, което ще бъде представено пред публика през септември, Еди се разхожда по улиците на Шанхай.

"За мен наистина е чест да съм лице на аромата Black Opium, — казва моделът. — Съвременното виждане на Yves Saint Laurent Beauté за красотата е страшно вдъхновяващо, и аз съм горда да съм представител на този тип жени, които я олицетворяват в новата кампания". Всъщност, независимо че Еди е избрана за "парфюмерното" лице на марката, сама тя почти не използва аромати.

Във връхните нотки на Black Opium усещаме микс от плодови нотки и подправки: кайсия, слива, карамфил, кориандър, пипер. В сърцевината и в шлейфа на композицията докосват нотки на ветивер, сандал, праскова, пачули.

Новият парфюм ще е в продажба от септември 2014 година.

Още от днес (9 май 2014):

Кметът на Каварна подарява на фенове билети за поредното издание на Kavarna Rock фест

Хю Джакмън отново в борба с рака на кожата

Възраждащата сила на потапянето - ViewSofia гостува на делфинариума във Варна

Малефисънт в пълния си блясък - Анджелина Джоли и двамата й най-важни мъже на премиерата в Лондон

Джордж Клуни ще похарчи за сватбата си два милиона

Косата ни харесва така - етерични масла за здравина и блясък

И още...

More from View Sofia

More Beauty