Следва

Кичест принт

Модни градски истории: Totally плодово

Най-лесният и бърз начин да си възвърна слънчевото настроение след апатичната серия от облаци и дъжд от...

All fashion преди 9 години

Най-лесният и бърз начин да си възвърна слънчевото настроение след апатичната серия от облаци и дъжд от последната седмица е да се будя с изгрева и да зареждам сетивата си с чаша кафе... и мнооого свежест под формата на купа плодове. Изпробван метод, който винаги ме изкарва от носталгични периоди и който задължително прилагам в разгара на пролетта.

Днес е събота и ме очаква разтоварващо дълъг ден в парка с обичайните заподозрени от компанията, затова силният сутрешен старт е абсолютно задължителен. Трябва да се запася с витаминозни помощници още от сутринта.



Все още имам време да отскоча до пазара, докато не е затворил кепенците, но трябва да действам бързо. Няма да му мисля много, скачам в първия чифт дънки, който ми помаха от гардероба. Късметът днес е на страната на новото ми попълнение с етикет Versace Jeans, което ме омагьоса за секунди с неустоимия си омбре ефект. Слагам любимата ми бяла риза без ръкав, която винаги придава желаната от всяко градско момиче доза спретнатост. Имам нужда от нещо шарено и закачливо, затова наметвам тропик топа на Just Cavalli, който днес ще е в ролята на лежерния герой, но все пристягам с тънък колан при талията, за да очертая силуета. Грабвам геометричния лачен клъч със закачлив жълт детайл, слагам кореспондираща широка гривна, която обгръща цялата ми китка и за финал обувам черните гумени боти, които ще ме предпазят от неприятните остатъчни локви, напомнящи за негостоприемната отминала седмица. Не искам да рискувам да "украся" новите ми бели кецове с кал, а пък и катранените Calvin Klein Jeans са супер стилни. Все пак никога не знаем какво ще ни предложи вечерта.
Оглеждайте се, някой може да получи неочаквана доставка от кофичка с пресни ягоди.



Джинси, Versace Jeans
totallyerectedstore.com
Боти, CALVIN KLEIN JEANS Lulu
totallyerectedstore.com
Топ, Ice Iceberg
totallyerectedstore.com
Риза, Just Cavalli

totallyerectedstore.com
Колан, Ice Iceberg
totallyerectedstore.com
Гривна, Ice Iceberg
totallyerectedstore.com
Клъч, Ice Iceberg
totallyerectedstore.com

Модел: Деница@Ivet Fashion
Стайлинг: Пола Попова
Фотограф: Росица Генчева

Виж още истории: 
Модни градски истории: Totally Party
Модни градски истории: TOTALLY танцувално
Модни градски истории: TOTALLY танцувално
 

More All fashion