Следва

Моминското парти на Ким Кардашян. В очарователни Instagram моменти

Въпреки раздялата със съпруга си, Адриана Лима е в чудесна форма за снимките на нова рекламна кампания

Миналата седмица стана ясно, че Адриана Лима се е разделила със съпруга си Марко Ярич след пет години брак...

Други преди 9 години

Миналата седмица стана ясно, че Адриана Лима се е разделила със съпруга си Марко Ярич след пет години брак. Този иначе неприятен факт обаче не изглежда по никакъв начин да се отразява на работата на модела. Преди дни "ангелът" на Victoria's Secret взе участие в заснемането на нова рекламна кампания.

От услугите на знойната бразилка отново се възползва ръководството на американския козметичен бранд Maybelline.

Припомняме, че по-рано 32-тодишната манекенка е сътрудничила, при това редовно с търговската марка - от 2003 плътно до 2009 година именно Лима е константен посланик на компанията. Сега, няколко години по-късно отново тя ще краси свежите промо-материали на бранда.

Снимачният процес на рекламната кампания се случва на улиците на Ню Йорк. За един ден Лима успява да смени няколко тоалета, включително скини джинси и кожен елек и ансамбъл, състоящ се от бял топ, плисирана пола и червено кожено яке.





Съдейки по всичко, главната задача на звездата от подиумите и лъскавите списания е да продемонстрира новите продукти на бранда - червило и спирала за мигли. Което, освен че е естеството на това занятие, е и много секси.

More from View Sofia

More Други