Следва

Помощ: Мазнини на прага на лятото? Как да ги стопим?

Apple на прага на най-голямата сделка в историята си

The New York Times, базирайки се на сведения от източник, добре запознат със ситуацията, публикува информация...

All About Life преди 9 години

The New York Times, базирайки се на сведения от източник, добре запознат със ситуацията, публикува информация за преговори на Apple с Beats Electronics. Причината: възможното закупуване на компанията за сума не по-малка от 3,2 милиарда долара.

Окончателният резултат от вероятните преговори ще стане известен в най-близко време, като съществува все пак и вероятността да не се стигне до сделка. Ако всичко мине по план, то придобиването на компанията от Apple ще стане най-скъпото сливане, направено до този момент от американския гигант.

Вероятно в посока на преговорите е заработил фактът, че съвсем скоро Beats основаха собствена музикална платформа, която се явява основен конкурент на вече популярните iTunes и Spotify. Платформата предлага още безплатно неограничено прослушване на музиката от каталога и работи на същия принцип, както нейните конкуренти. Дали поглъщането на компанията е свързано със страха от появата на нов сериозен играч на пазара и всъщност представлява елементарно отстраняване на конкурента, или пък Apple преследват по-глобални цели, не се съобщава. На практика до момента, в който е двете компании потвърдят нивото на преговори, е трудно да се твърди каква е истинската причина за поглъщането.

Компанията Beats е създадена през 2008 година от рапъра Dr. Dre и съоснователя на музикалния лейбъл Interscope Records Джими Йовин и към днешна дата е най-големият и най-добър производител на портативни колонки и слушалки и се ползва с невъобразима популярност както в средите на обикновените купувачи, така и сред звездите и артистите от първа величина. По оценки на Forbes цената на компанията към този момент е 2 милиарда долара.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.