Следва

Секси очила за секси хора представиха Румънеца и Енчев - R&E by KWIAT

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

"Ако искате да сте добри в нещо, трябва практика, много практика. А успехът идва тогава, когато правите нещата с голямо чувство за хумор"...

Celebrities преди 9 години

Голяма доза вдъхновяващи цитати и тази седмица, които ще ви накарат да се замислите, да погледнете на живота с усмивка и да се почувствате свободни да бъдете себе си. И да мечтаете без страх, защото мечтите се сбъдват!

Нека животът бъде едно приключение, в което да се гмурнем още сега...

Джоузеф Кониак
, английски фризьор 

"Ако искате да сте добри в нещо, трябва практика, много практика. А успехът идва тогава, когато правите нещата с голямо чувство за хумор".

Eрих Мария Ремарк, немски писател

"Сега изведнъж видях, че можех да бъда нещо за някого, просто защото бях до него и той бе щастлив, просто защото бяхме заедно. Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно… То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за Любовта, за друг човек обаче може".
Из "Трима другари"



Марк, блогър от marcandangel.com

"Действията са най-шумната форма на комуникация. Това, което правите, ще говори за вас толкова много, че на останалите ще им е трудно да ви чуят какво казвате. Затова вършете това, което проповядвате или изобщо не го проповядвайте. Извървете думите. И помнете, че винаги има огромна празнина между това, което някой казва и това, което прави. Ако характеризираме хората по делата им, никога няма да се заблудим от думите им".



Фрида Кало, мексиканска художничка

"Иска ми се да можех да правя това, което ми харесва, без да се притеснявам от завесата на лудостта. Бих искала да аранжирам цветя по цял ден, да обичам, да се смея, да плача, да изпитвам болка... Ако можех да изградя свой собствен свят, той щеше да е в пълно съгласие с всички останали светове. И никога не бих ги определила като „ненормални“, само защото те са различни от моя."



Антоан дьо Сент-Екзюпери, френски писател и авиатор 

"Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море".



Рей Бредбъри, американски писател 

„Ето, в това е нещастието на вашето поколение — възкликна дядото. — Изхвърляте от тоя живот всичко, което е сложено в него, за да му дава вкус. Пестите ни времето, пестите ни труда — друго не знаете! — Той подритна презрително тревните чимове. — Когато остарееш като мене, тогава ще разбереш, че малките радости и малките неща струват повече от големите. Една разходка в пролетното утро е по-хубава от стокилометрово пътешествие с най-бързия автомобил и знаеш ли защо? Защото е наситена с аромати, изпълнена е с неща, които растат. Имаш достатъчно време да търсиш и да откриваш”.
Из "Вино от глухарчета"



Филип Уилкинсън,
автор на митове и легенди

"Чудесата започват да се случват тогава, когато спреш да отдаваш енергията си на страховете си, и започнеш да я влагаш в мечтите си."

More from View Sofia

More Celebrities