Следва

Ново място в София: Lidl на Раковска

Секси очила за секси хора представиха Румънеца и Енчев - R&E by KWIAT

 Ексклузивна премиера на бутиковата серия слънчеви очила R&E by KWIAT на хип-хоп дуета Румънеца и Енчев, произведена от популярната българска марка очила KWIAT, се състоя на 11 май на ъгъла на бул. „Витоша” и бул. „Патриарх Евтимий”...

All About Life преди 9 години

Ексклузивна премиера на бутиковата серия слънчеви очила R&E by KWIAT на хип-хоп дуета Румънеца и Енчев, произведена от популярната българска марка очила KWIAT, се състоя на 11 май на ъгъла на бул. „Витоша” и бул. „Патриарх Евтимий”.

Специални гости на събитието бяха олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева, волейболната легенда Любо Ганев, Борислав от „Къртицата“ и Любен Христов от „Музикална академия“.





Част от промоцията беше и специална игра за всички, които минаваха наблизо. Няколко момичета, сред които чаровната Гери Дончева и Ана-Мария Чернева, Мис София 2009, свободно се разхождаха по бул. „Витоша“ и тези, които първи ги намериха, спечелиха чифт очила с марката R&E by KWIAT.





Още от днес (12 май 2014):

Double Trouble - Секси, къси, летни

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 12 -18 май

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Моминското парти на Ким Кардашян. В очарователни Instagram моменти

Помощ: Мазнини на прага на лятото? Как да ги стопим?

Третата книга за Бриджет Джоунс излиза на български

Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2014

И още..

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.