Следва

Рококо, блясък и слава - Млади модни дизайнери представиха колекция не(обикновени) бели тениски

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Eдна истински неловка ситуация. В нея участват Кейти Пери, дизайнът нa...

All fashion преди 9 години

Когато роклята струва повече от добрия вкус

Eдна истински неловка ситуация. В нея участват Кейти Пери, дизайнът на Valentino и, без съмение, голямо количество зрители, възхваляващи всичко това. Ние не сме сред тях. И вече силно се съмняваме дали Гага е най-неприятно облечената изпълнителка. Твърде фруструрани сме от комбинацията на широка бална рокля и голямо количество пластмасови пеперуди. Но най-тежко приехме декорите във вид на гротескни слънчогледи и акомпанираща ги китара, накипрена със същия растителен вид. Забравихме да споменем, че става дума не за регионално, а за световно турне, а именно започващото Prismatic. Единственото светло нещо в случая е прическата в цветовете на дъгата.



Не харесвам хората



Или почти 100% от тях. В нехуманното изявление на легендата Карл Лагерфелд полето на нехаресваните от него хора обхваща децата, които още от малък намирал за ужасяващи в своята не на място сериозност. Възрастните и хората на неговата възраст са пълен кошмар, казва той в интервю за немския вестник Zeit, а най-обезпокоен е от връстниците си, които се уповават на пластичните операции, особено на тези на устните. „Те изглеждат като някой, изхвърчал през предното стъкло по време на катастрофа, чието лице после е било закърпено непохватно.” Мда. Съгласни сме с това твърдение и обожаваме тази рядка искреност, но пък, да си признаем, уплашени сме от твърде голямото его на Карл.

ВВТО, Vogue!



Веднага Върнете Тиража Обратно, или поне разкарайте тегавата корица, която ще „краси” немските РП-ове през идния месец. На нея се любуваме на прекрасна Роузи Хънтингтън-Уайтли, заснета от талантливата фотографка на немското издание на списанието Камила Акранс. Стилистът обаче за нас остава загадка. Предизвикателно скроеното сако без ръкави е Chanel, за банския и за колието не искаме и да знаем. Липсата на концепция някакси не се компенсира от безметежен поглед и неясно защо полуотворена уста. Говорейки за Лагерфелд, не сме убедени, че той одобрява подобно продуктово позициониране на творението си.

Фурорът, който няма да се състои




Съществува само в главата на Линдзи Лоан. Става дума за новия тренд „шикът на похотлива сервитьорка на коктейли от Вегас през 70-те”, който Линдзи представи по време на благотворителна акция в Лондон. Обещаващо звучащ на теория, на практика виждаме одаяние от нискобюджетен криминален филм, чийто костюмогрф не би бил нает от, например, Дейвид Линч. Произходът на роклята засега остава неизвестен, а за обувките има някаква надежда... че ще успеят да се освободят от Линдзи и да си хванат пътя.

Не трябваше да давате Оскар на момчето



Защото Джаред Лето се отпусна по един кофти начин, изразяващ се в тежки стилистични отклонения. Ако Линдзи е в своя Лас Вегаски разпасан филм, то Джаред трябва да е в същия, само че във вида на уволнен месия, на какъвто много ни напомня. Много го одобряваме от кръста надолу, но откъде дойде комбинацията на риза с кашмирени мотиви и сервитьорско сако? Със сигурност оттам, където няма да ходим това лято. А, да. Мястото на недоразумението е церемонията по връчване на музикалните награди на NBC.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.