Следва

Да или Не на сложните фризури и кокове за абитуриентската бална нощ?

Днес избрахме: ACQUA DI GIÒ - Една легенда за мъже

Acqua Di Giò е повече от an Eau.Това е аромат на живота, чувствена ода за съвършенството на природата и същността на мъжа...

Body преди 9 години

Acqua Di Giò е повече от an Eau.Това е аромат на живота, чувствена ода за съвършенството на природата и същността на мъжа. Мъжът, в едно с морето, уверен и сигурен в себе си. Модерен, съчетаващ в себе си мъжество и грация, очите му гледат отвъд океана, тялото му е обляно в светлина.

Квинтесенцията на класическия аромат
Acqua Di Giò продължава, след лансирането си през 1996, все още да съблазнява. Вечна класика, олфактивната му пирамида е изключително приятна и успокояваща, вдъхновена от традицията. И все още, сякаш нещо непознато и ново, "никога не спира да казва, каквото има да каже."

Сияйна аура
Acqua Di Giò: име, което обещава свежест. Още с първите нотки на бергамот, мандарина и нероли, се усеща морският бриз. Сияйната му свежест събужда образите на кристални басейни и слънчева светлина, която се отразява в мокрите тела.

Аромат на свободата
Чиста наслада за сетивата. Като успокояващата сила на водата, когато сложите Acqua Di Giò, той се превръща в неизменен ритуал. Всичко е емоция и наслада от слънцето, морето и въздуха. 

Шепотът на жасмин подсилва флоралното сърце с модерно сияние и лекота, лекота, която е в центъра на автентичността за Giorgio Armani. Да създава аромати, които обгръщат тялото с прецизен ритъм и специално създадено темпо. Да носиш Acqua Di Giò, означава сърцето ти да бие малко по-бързо.

Огледало на душата
Acqua Di Giò е интимен аромат. Ново преживяване с несравнимо усещане. Той позволява да се откъснеш от външния свят, за да се слееш отново със себе си. 

Това е аромат на мъж, който няма претенциите да е нищо друго, освен това което е той самия. Уверен в своята мъжественост. Той е влюбен в живота, в него има страст и хедонистичен дух. С Acqua Di Giò не става дума за преследване на трепети. Става дума за откриване на хармонията.

Оригинален, иконичен аромат в лимитиран флакон
Нежен син флакон слива морето с лазурното небе. Лъч светлина и морето се слива с въздуха. Освежаващо брилянтно и чувствено извисяване.

Още от днес (14 май 2014):

Помощ: Анатомия на конфликта. Последствията (част II)

Писатели през фотообектива - уникална изложба на автентични фотоси на Алеко, Яворов, Лилиев

Б като Библия, Б като Блог

Британски фойерверк от Cut Ribbons и жива музикална заря на BeerRelation 2014

И още...

More from View Sofia

More Body