Следва

Графа, Прея и Печенката на гости на "България търси талант

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Отново е четвъртък и отново ви предлагаме селекция на най-новото от киното, което толкова обичаме...

Movies & TV преди 9 години

Отново е четвъртък и отново ви предлагаме селекция на най-новото от киното, което толкова обичаме.

Новите заглавия са не по-малко интересни и вълнуващи, затова ви предлагаме да ги видите и да се подготвите за тези истории, които не трябва да пропускате. 

Не забравяйте да си припомните и предишните предложения, за да направите списък с филмите за вашето кино лято: (Trailer 1Trailer 2Trailer 3Trailer 4Trailer 5)

"Welcome to New York"

Актьорите: Жерар Депардийо, Жаклин Бисе, Джон Патрик Бари, Ниома Нкуку, Ана Лакоми, Джеф Гросман

Режисьорът: Абел Ферара

Сюжетът: "Welcome to New York” разказва за събитията довели до световния секс-скандал с директора на МВФ Доминик Строс-Кан (Жерар Депардийо), макар че кратък „дисклеймър” в началото ни уведомява, че филмът е художествена измислица и няма нищо общо с действителни събития и личности.

Премиерата: 17 май (Франция)




 
"Road To Paloma"

Актьорите: Джейсън Момоа, Уес Стъди, Майкъл Реймънд-Джеймс, Джил Уагнер, Лиза Бонет, Сара Шахи, Крис Браунинг

Режисьорът: Джейсън Момоа

Сюжетът: Историята разказва за Робърт Уолф – член на индианското племе Мохаве, който се е превърнал в беглец и който прави всичко възможно да се върне у дома след шестмесечно отсъствие. Но пътя към крайната му цел се оказва по-труден от очакваното.

Момоа: "Филмът е изцяло вдъхновен от историите на писателя Джак Кероуак и от два от любимите ми филма - "Пет леки пиеси" и "Историята на Стрейт". Цялият сюжет е изпълнен с препратки към едни от най-популярните представители на жанра "road movie". "

Премиерата: 4 юли (VOD); 11 юли (кината)









"Good Peoplе"

Актьорите: Джеймс Франко, Том Уилкинсън, Омар Си, Кейт Хъдсън

Режисьорът: Хенрих Рубен Генц

Сюжетът:  Откривайки скривалището на пари в брой в апартамента на мъртвите си наематели, една затънала в дългове двойка взима парите, но се оказва обект на смъртоносен противник - човекът, който ги е откраднал.

Премиерата: 25 юли

 





"Принцесата на Монако" ("Grace of Monaco")

Актьорите: Никол Кидман, Роджър Аштън-Грифитс, Робърт Линдзи, Джералдин Съмървил, Франк Лангела, Паз Вега, Паркър Поузи, Майло Вентимиглиа, Тим Рот

Режисьорът: Оливър Деън

Сюжетът: Сценарият на "Принцесата на Монако" е написан от Араш Амел и фигурира в прословутия Черен списък от потенциално успешните холивудски сценарии. Действието във филма се развива през 1962 г., когато принцеса Грейс изживява личностна криза.

Шест години след сватбата си с принц Рение III, принцесата се опитва да помири минало и настояще. Тя е разкъсвана между носталгията към предишния си живот на филмова звезда и настоящата й роля на съпруга на принц и майка на две деца, изпълнена с куп отговорости.

Когато отказва на предложението на Хичкок да се завърне към холивудската си кариера, тя изживява дълбока криза именно в момента, в който принц Рение III се опитва да модернизира Монако, намиращо се под натиска на френското правителство в лицето на Шарл дьо Гол.

Премиерата: 23 май (България); 14 май (световна - фестивала в Кан)







"Тарзан" ("Tarzan")

Актьорите: 

Режисьорът: Райнхард Клос

Сюжетът: Създаден с помощта на технологията “performance capture” анимационния филм с Келън Лъц и Спенсър Лок “Тарзан” преразказва историята на прословутия човек от джунглата, която бе представена за първи път през 1912-та година. С помощта на голямата си любов, американката Джейн Портър, Тарзан се изправя срещу цял отряд от наемници работещи за компанията “Greystoke Energies“.

Притежавана преди години от семейството на Тарзан “Greystoke“ е вече в ръцете на жесток нов собственик, който не само е свързан със смъртта на родителите на човека от джунглата, но и е твърдо решен да сложи край на целия род Грейстоук.

Премиерата: 6 юни (България) 





More from View Sofia

More Movies & TV